yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5788
EURO
35,0430
ALTIN
2.459,26
BIST
9.830,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
15°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK, ERZURUMLU VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK, ERZURUMLU VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
22.04.2022 17:38
0
A+
A-

 

Haber / Esin KAYA

Erzurumlu vatandaşlarla iftar programında bir araya gelen Başkan Vekili Tutuk’a, Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Ahmet Sarıduman, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kumali ve İsmail Demir de eşlik etti. Düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan Başkan Vekili Tutuk, “İftar sofrası etrafında toplanmış sizlerle birlik ve beraberliği yaşamaktan dolayı oldukça mutluyum. Bereket ve hayır günleri olan bu ayda tuttuğumuz oruçlarımız, yaptığımız ibadetlerimiz kabul olsun. Rabbim Ramazan Bayramına da erişmeyi hepimize nasip eylesin” dedi.

İFTAR SONRASI VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ..

Düzenlenen iftar programı sonrasında Gazipaşa Caddesini gezen Başkan Vekili Tutuk, Gazipaşa Caddesi’nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla sohbet eden talep ve isteklerini dinleyen Başkan Vekili Tutuk, ardından AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’la birlikte günün yorgunluğunu yine vatandaşlarla birlikte çay içerek attı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.