yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN TUTUK’TAN POLİS TEŞKİLATI MESAJI

BAŞKAN TUTUK’TAN POLİS TEŞKİLATI MESAJI
10.04.2023 11:11
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Polis Teşkilatı’nın 178. Yıldönümü ve 10-16 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

“Gücünü halkımızın güven ve desteğinden alan, canını siper ederek görevini fedakâr ve özverili şekilde yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın 178. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyorum” diye mesajına başlayan Başkan Tutuk sözlerine şöyle devam etti: “Gücünü kanunlardan, desteğini aziz milletimizden alan Emniyet Teşkilatımız ülkemizde olduğu gibişehrimizin her köşesinde mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışmaktadır. Milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza yapmış oldukları her çalışma için müteşekkiriz. Aziz Türk Milleti, Emniyet Teşkilatımıza her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek yanında yer almış ve almaya devam etmektedir.Emniyet Teşkilatımız, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir. Tüm bu duygu ve düşüncelerle ülkemizde huzur ve sükûneti sağlayıp, bizlerin güvenliği için gece-gündüz fedakârca görev yapan Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yılını ve 10-16 Nisan Polis Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, bu uğurda şehadetle şereflenen polislerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlık ve afiyet temenni ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.