yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3891
EURO
34,6186
ALTIN
2.389,28
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C

BAŞKAN TUTUK’TAN MÜJDELİ HABER

BAŞKAN TUTUK’TAN MÜJDELİ HABER
14.06.2023 15:42
0
A+
A-

BAŞKAN TUTUK’TAN SERVİS İŞLETMECİLERİNE MÜJDELİ HABER

 YALOVA MERKEZDEKİ SERVİS PLAKASI ‘P’ PLAKA TAHDİT SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU

  • Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, sektör buluşmaları kapsamında Altan Kültür Merkezi’nde servis işletmecileri ile bir araya geldi. Servis işletmecilerine ‘tahdit’ müjdesini açıklayan Başkan Tutuk, servisçilere park yeri tahsisi ve korsanla mücadele konusunda da söz verdi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova özelinde yaşanan sıkıntıların çözümü için çalışma yürüten Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, il merkezindeki servis plakası ‘P’ plakaların tahdit sorununu çözüme kavuşturdu. Servis işletmecilerinin yıllardır yaşadıkları sorunu çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Tutuk, “Bundan sonraki süreçte de hangi konuda ne gibi sorunlar varsa bunları çözüme kavuşturmak için bir Yalovalı olarak elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım” dedi. Altan Kültür Merkezi’nde kahvaltılı bir programda servis işletmecileri ile bir araya gelen Başkan Tutuk, toplumun tüm kesimleriyle birlik ve beraberliği pekiştirmek üzere bu tür buluşma organizasyonlarını yapacaklarını bildirdi. Yalova Belediyesi olarak yapılan çalışmalarla ilgili de sektör çalışanları ve ailelerini bilgilendiren Başkan Tutuk, “Yalova’yı toplumumuzun tüm kesimleriyle hep beraber yönetiyoruz. Bu nedenle sizlerin de görüşleri bizler için çok değerli. Bugün burada toplanmamızın amacı kaynaşmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek. Vatandaşlarımızın en kıymetli varlıklarını taşıyan siz ulaşım esnafımızın özellikle Yalova’mızda ne kadar titizlikle çalıştığını biliyoruz. Hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunuyorsunuz. Ben bu nedenle sizleri tebrik ediyorum” dedi.

‘ELİMDEN NE GELİYORSA YAPMAYA HAZIRIM’..

Bir Yalovalı olarak yaşanan sorunlarla yakından ilgilendiğini söyleyen Başkan Tutuk, sorunların çözümü için elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu bildirdi. Başkan Tutuk, “Bizler sizleri her zaman dinledik ve bu sektör buluşmalarımızla sizleri dinlemeye devam edeceğiz. Oda başkanlarımızla her zaman sizler için elimizden geleni yapıyoruz. Sorunlar muhakkak var. Bizler bu sorunlarla yakından ilgileniyoruz. Nitekim sizin de bildiğiniz gibi bunları çözmek için elimizi taşın altına koyuyoruz. Biliyorsunuz tahdit konusu vardı. Bunun, sizlere hayırlara vesile olmasını dilerim. Bunda emeğim olduğu için gurur duyuyorum, esnafımıza hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte servisçilerimize park yeri tahsisinde bulunacağız. Korsanla mücadelemizi sürdürecek ve bunun için denetimlerimizi artıracağız. Denetleme ve korsanla mücadelede net konuşuyorum; bu sorununuzu ben çözeceğim, sözüm söz. Bundan sonraki süreçte de sorunlar varsa bunları çözmek için YalovaBelediyesi ve Belediye Başkanı olarak elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Bir Yalovalı olarak her zaman ve her an yanınızdayım. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

Programda sektör temsilcileri ve oda başkanları da söz alarak, servis plakası ‘P’ plakaların tahdit sorununun çözümünde büyük emeği olan, kendilerine müjdeli haberi veren Başkan Mustafa Tutuk’a teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.