yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN TUTUK’TAN ÇAT KAPI ZİYARETLER

BAŞKAN TUTUK’TAN ÇAT KAPI ZİYARETLER
22.09.2023 13:21
0
A+
A-

‘BİZLER BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

  • Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün 14 mahallede sürdürdüğü mahalle taramaları programlarına katılan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, bu kapsamda hemşehrilerine ‘çat kapı’ ziyaretler gerçekleştiriyor. Hanelere konuk olan Başkan Tutuk, ihtiyaç ve beklentileri not aldırıp hemşehrilerinden ‘daha iyisi’ için önerilerini alıyor.

 

Haber / Esin KAYA

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un talimatları doğrultusunda mahallelerde tarama çalışması başlatan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Yalova’da girilmedik hane kapısı bırakmamak, vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak üzere saha ekipleriyle mahallelerde çalışmalarını yürütüyor. Bu çalışmalara fırsat buldukça katılan Başkan Mustafa Tutuk ise ekiplerle birlikte hemşehrilerine ‘çat kapı’ ziyaretler gerçekleştiriyor. Ailelerin ihtiyaçlarını tespit edip, beklenti ve önerilerini not aldıklarını söyleyen Başkan Tutuk, mahallelere yapılacak yatırımlarda bu talep ve önerilerin etkili olduğunu belirtiyor.
“HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖRÜŞLERİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Adnan Menderes Mahallesi’ndeki tarama çalışmalarına katılan Başkan Tutuk, yapılan etkili ve özverili çalışmalar nedeniyle saha ekibini kutladı. Ekibe ‘Girilmedik kapı, çalınmadık zil kalmasın’ talimatı veren Başkan Tutuk, “Sosyal belediyeciliğin, gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini sergiliyoruz. Ekiplerimizle 14 mahallede de sahadayız. Girilmedik kapı, çalınmadık zil kalmayacak. Hemşehrilerimizin her zaman, elimizdeki tüm imkanlarla yanındayız. Onların görüşlerini not alıp, ihtiyaç ve taleplerini belirliyoruz. Ardından Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’müzün vermiş olduğu hizmetlerden yararlandırıyoruz. Bunun yanında bende bizzat çalışmalara katılarak hemşehrilerimize çat kapı ziyaretler gerçekleştiriyor, bizzat yerinde öneri ve taleplerini alıyorum. Hemşehrilerimizin görüşleri, önerileri bizim için çok değerli. Onlardan aldığımız öneriler doğrultusunda mahallelerimize ve şehrimize yapacağımız yatırımları şekillendiriyor ve önceliklendiriyoruz” dedi.
“YALOVA OLARAK BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Yalova’da yaşayan vatandaşların hizmete aç olduğunu belirten Başkan Tutuk, “Biz Yalova olarak büyük bir aileyiz. Tüm hemşehrilerimiz bu ailenin birer ferdi. Tüm hemşehrilerimize eşit hizmeti götürmenin derdindeyiz” diye konuştu. Başkan Tutuk’u karşısında gören vatandaşlar da bu duruma şaşırdı. Yapılan ziyaretler nedeniyle Başkan Tutuk ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, “Başkanın bizzat hanemize konuk olması, ekibinin hal hatır sorması, taleplerimizi alması çok güzel bir çalışma. Bizlere yalnız olmadığımızı hissettiriyor. Allah ondan ve ekibinden razı olsun” diye konuştular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.