yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3425
EURO
34,8475
ALTIN
2.378,29
BIST
10.262,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

BAŞKAN TUTUK, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN TUTUK, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
01.11.2023 12:31
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi Mimar ve Mühendislik Gelişim Kulübü öğrencileri ile bir araya geldi. Başkan Tutuk,  gençlere yönelik projeler hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Öğrencilerin organize ettiği programa katılan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, gençlerin sorularını içtenlikle yanıtladı. Öğrenciler için kütüphane projesi olduğunu belirten Başkan Tutuk, gençlere Ankara’da Anıtkabir ziyareti yapabilmeleri sözünü verdi. Öğrencilerin ulaşımda ‘Kent Kart’ talebine de olumlu yaklaştıklarını belirten Başkan Tutuk, Yalova Belediyesi olarak bu konuda bir çalışma içerisinde olduklarını bildirdi. Yalova Belediyesi olarak Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu’nu başlatacaklarını bildiren Tutuk, belediye olarak yaptıkları tüm etkinliklerin ücretsiz olduğunu sözlerine ekleyerek öğrencileri etkinliklere katılmaya davet etti. Yalova’yı ve Yalova Üniversitesi’ni tercih eden öğrencileri adeta birer Yalova sevdalısı yapacağını söyleyen Başkan Tutuk, “Yalova Belediye’mizin imkanlarını öğrencilerimiz için, geleceğimizin teminatı siz gençlerimiz için seferber ediyoruz. Elle tutulur, yapılabilir tüm taleplerinize olumlu yanıt veriyorum. Bir ağabeyiniz olarak sizin yanınızdayım. Belediyemizin kapıları da siz gençlere daima açık. Yalova’mızı tercih etmenizden de gayet mutluyuz. Sizler, ailelerinizin bizlere birer emanetisiniz. Hepinizin birer Yalova sevdalısı olmasını isterim. Yalovamız sizlerle güzel” dedi. Başkan Tutuk’un gençlerle olan yakın ilgisi büyük alkış aldı. Başkanla hatıra fotoğrafı çektiren gençler, Başkan Tutuk’un ulaşılabilir bir başkan olması nedeniyle de kendisini tebrik ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.