yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

BAŞKAN TUTUK SÖZLERİNİ TEK TEK YERİNE GETİRİYOR

BAŞKAN TUTUK SÖZLERİNİ TEK TEK YERİNE GETİRİYOR
29.09.2023 14:03
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un talimatları doğrultusunda Yalova’nın cadde ve sokakları ışıl ışıl olmaya devam ediyor..

Haber / Esin KAYA

Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar gerek esnaf gerekse vatandaşların taleplerini değerlendirerek Yalova için faydalı işlere imza atan Başkan Tutuk, İstanbul Caddesi’ni boydan boya ışıklandırarak şehrin imajını tazelemişti. Aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte İstanbul Caddesi’nde sirkülasyonun arttığını belirten esnaflar, dükkanlarını daha geç kapattıklarını belirterek Başkan Tutuk’a teşekkürlerini iletmişti. İstanbul Caddesi’nde yapılan aydınlatma işlemlerinin tamamlanmasının ardından esnaf ve vatandaşlar, diğer cadde ve sokaklarda da aynı çalışmanın yapılması için Başkan Tutuk’tan talep de bulunmuş, Tutuk ise en kısa sürede yapılacağının sözünü vermişti.

CADDE VE SOKAKLAR IŞIL IŞIL OLDU..

Yalova Belediyesi ekipleri tarafından boydan boya dekoratif sokak aydınlatmalarıyla modern bir görünüme kavuşan İstanbul Caddesi’nden sonra Gazipaşa Caddesi’nde de aydınlatma çalışması tamamlanmış ve Gazipaşa Caddesi de güzel bir görünüme kavuşmuştu. Şimdi ise Cumhuriyet Caddesi, Fatih Caddesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı ile Çeşme Sokak’ta aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Sefabey Caddesi’nde ise aydınlatma için altyapı çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Birbirine bağlı ve şehir merkezinin en yoğun lokasyonlarında yer alan meydan, cadde ve sokaklardaki aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Yalova ışıl ışıl bir görünüme kavuşmuş oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.