yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2944
EURO
34,6289
ALTIN
2.412,06
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

BAŞKAN TUTUK, CUMARTESİ PAZARIN’NDA

BAŞKAN TUTUK, CUMARTESİ PAZARIN’NDA
16.04.2023 17:23
0
A+
A-

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Kapalı Pazaryerini ziyaret ederek esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Tutuk’a bu ziyaretinde AK Parti Yalova Milletvekili ve Milletvekili Adayı Meliha Akyol ile AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Erhan Dede de eşlik etti. Mutfak alışverişini de buradan yapan Başkan Tutuk, pazarcı esnafın talep ve önerileriyle tek tek ilgilendi.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, kapalı pazaryeri esnafını ziyaret etti. Tek tek pazar esnafını gezen, taleplerini ve isteklerini dinleyen Başkan Tutuk’a, AK Parti Yalova Milletvekili ve Milletvekili Adayı Meliha Akyol ile AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Erhan Dede, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ile Yalova Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Orhan Seyfi Kalyoncu da eşlik etti.
Talep ve İsteklerle İlgili Anında Talimat Verdi
Vakit buldukça pazar esnafını her fırsatta gezdiğini belirten Başkan Tutuk, talep ve önerilerle de yakından ilgilendiğini söyledi. Talep ve istekleri tek tek not aldıran Başkan Tutuk, “Bende esnaflık yaptım. Esnaflarımızın halinden iyi anlarım. Onlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak yapacağımız çalışmaların daha verimli olacağına inanıyorum. Onların sıkıntısını çözmek de boynumun borcu. Bizlere yöneltmiş oldukları talep ve önerilerin çözümü için ilgili arkadaşlarımıza anında talimatlarımızı verdik. Bu tür ziyaretlerimizi gerçekleştirerek esnafımızın her konuda yanında olmaya devam edeceğiz. Bizlere gösterdikleri ilgi için tüm esnafımıza teşekkür ediyor, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi.
Mutfak Alışverişi Cumartesi Pazarı’ndan…
Başkan Tutuk, Cumartesi Pazarı’na alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etme fırsatı buldu. Alışveriş yapan hemşehrileriyle yakından ilgilenen Başkan Tutuk, mutfak alışverişini de pazardan yaptı. Pazaryerinin alt katında bulunan Köylü Üretici Pazarı’nı da ziyaret eden Tutuk, buradaki tezgahlardan ürün satın alarak köylü üreticilerle sohbet etti. Mutfak alışverişini pazar yerinden yapmaya özen gösterdiğini belirten Tutuk, köylü üreticilerden gelen soruları yanıtladı. Tutuk, “Hiç merak etmeyin Yalova Belediyesi bu kardeşinize emanet ve Yalova Belediyesi sizlerin yanında. Talep ve önerileriniz benim için çok önemli” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.