yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4202
EURO
34,8115
ALTIN
2.399,48
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

BAŞKAN TUTUK, ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN TUTUK, ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
16.10.2023 16:26
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Vatan Caddesi ve Radar Caddesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Haber \ Esin KAYA

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Vatan Caddesi üzerinde kanalizasyon ve yağmursuyu, Radar Caddesi’nde ise içme suyu altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a, Başkan Yardımcısı Fatih Şahin de eşlik etti.

Kanalizasyon ve yağmursuyu hatları yenileniyor

Ana İsale Hattı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği şehrimizde, Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu hatlarının da yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Vatan Caddesi üzerinde mevcut altyapıda yer alan 200’lük boruların yerine yeni döşenecek olan 400’lük kanalizasyon ve bölgesine göre 600’lük yağmursuyu borularıyla bu bölgenin altyapı sorunu çözülmüş olacak.

Asbestli borular değiştiriliyor

Ayrıca Bayraktepe Mahallesi’nde bulunan su deposunun besleme yaptığı güzergâhlarda içme suyu hatları yenileniyor. Radar Caddesi’nden başlatılan içme suyu altyapı çalışmaları Vatan Caddesi güzergâhı devamında Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ne kadar devam edecek. Bu güzergâh üzerinde yıllardır asbestli olarak kullanılan içme suyu hattı hdpe borularıyla bina beslemelerine kadar yenileniyor.

‘Hummalı bir şekilde altyapı çalışmalarımız devam ediyor’

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tutuk, “Şehrimizin en büyük projesi olan Ana İsale Hattı çalışmaları devam ediyor. Bizde Yalova Belediyesi olarak isale hattı çalışmalarının yanında Yalova Belediyesi olarak şehrimizde kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu hatlarında yeniliyoruz. Vatan Caddesi başta olmak üzere belediyemiz tarafından hummalı bir altyapı çalışması gerçekleştiriliyor. İlk olarak bu bölgede kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarını yenileme çalışmalarına başladık. Akabinde Ana İsale Hattı’ndan gelecek suyun dağıtımını gerçekleştirecek olan Bayraktepe Mahallesi’nde bulunan su deposunun besleyeceği güzergâhlarda (Radar Caddesi, Vatan Caddesi) bulunan ve Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ne kadar tüm içme suyu hatlarını asbestli boruları hdpe olarak tabir edilen daha güvenilir borularla yeniliyoruz. Yeni içme suyu hatları bina beslemelerine kadar belediyemiz tarafından gerçekleştirilecek. Bu bölgede çalışmaların bitmesiyle asfalt serimi yapacağız” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.