yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3405
EURO
34,9270
ALTIN
2.390,35
BIST
10.204,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

BAŞKAN SUİÇMEZ’DEN BAYRAM KUTLAMASI

BAŞKAN SUİÇMEZ’DEN BAYRAM KUTLAMASI
26.06.2023 13:41
0
A+
A-
  • Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Mahmut Nedim Suiçmez, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Suiçmez, bayramların birlik ve beraberlik gücüne vurgu yaparak, tüm Yalovalıların bayramını kutladı..

 

 

Haber / Esin KAYA

Başkan Suiçmez, yayımladığı mesajında bayramların toplumları bir araya getiren, kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştiren önemli bir zaman dilimi olduğunu belirtti. Bayramların insanların birbirleriyle daha sıkı bağlar kurmalarına vesile olduğunu ifade eden Suiçmez, bu özel günlerin birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini vurguladı. Yalovalıların da bu özel bayramı huzur ve mutluluk içinde geçirmesini dileyen Başkan Suiçmez, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kurban Bayramı, sevdiklerimizle bir araya gelip sevgi, hoşgörü ve paylaşma duygularını doruklarda yaşadığımız mübarek bir zaman dilimidir. Bu özel günün getirdiği manevi atmosferde, komşularımızla, akrabalarımızla ve tüm toplumumuzla bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirelim.” Ülkü Ocakları olarak, Yalova’da birlik ve beraberliği güçlendirmek için çeşitli faaliyetler yürüttüklerini dile getiren Suiçmez, bu bayramda da yardımlaşma ve dayanışma ruhunun önemine vurgu yaptı. Suiçmez, bayramın insanlar arasındaki sevgi ve saygı bağlarını güçlendirmesi temennisinde bulundu. Başkan Suiçmez mesajını şu sözlerle tamamladı:

“Bu mübarek bayram vesilesiyle tüm Yalovalıların sevdikleriyle bir araya gelip mutluluk dolu anlar yaşamasını temenni ediyor, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara ulaşmamızı diliyorum. Kurban Bayramı’nın tüm İslam alemine huzur getirmesini ve dünyanın dört bir yanında yaşanan zorlukların son bulmasını temenni ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.