yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

BAŞKAN SİLPAGAR’DAN KADINLARA KARANFİLLİ KUTLAMA

BAŞKAN SİLPAGAR’DAN KADINLARA KARANFİLLİ KUTLAMA
10.03.2022 15:29
0
A+
A-

 

 

 

 

Haber /Esin KAYA

Tüm kadın çalışanların gününü tek tek tebrik ederek hediyelerini takdim eden Başkan Silpagar, her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart dolayısıyla kadın çalışanlara öğleden sonrası için izin verdi. Çalışanlarla birlikte piste çıkarak bir süre oyunlarına eşlik eden Başkan Silpagar, ricaları kırmayarak Gülce adlı şiiri de seslendirdi.  Başkan Silpagar, burada yaptığı konuşmada, “Hayatın her alanında olması gerektiği gibi, iş hayatında da, belediyemizde de kadınlarımızın daha fazla yer alması gerektiğini düşünüyorum. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Gününü kutluyorum. Tüm personelim benim ailem gibi ve hepsinin ellerinden gelen tüm çaba ve özveriyle çalıştıklarını görüyorum. Bundan dolayı çok mutluyum, hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KARANFİL HEDİYE ETTİ..

Ardından Çiftlikköy Belediyesi Bayraktepe Sosyal Tesisi’ndeki kadın personellerin gününü kutlayarak hediyelerini takdim eden Başkan Silpagar, Engelsiz Kafe’de de hem kadın personellerin hem de tüm kadınların günlerini kutlayarak karanfil hediye etti. İlçeyi karış karış gezen Başkan Silpagar, ilçedeki kadın sağlık çalışanları, İlçe Kaymakamlığı’nda çalışan kadın personeller ve Çiftlik Mahallesi Sosyal Tesisleri’ndeki kadın kursiyerlerle de bir araya gelirken, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Başkan Silpagar, bu ziyaretlerde de kadınların günlerini kutlayarak karanfil hediyelerini takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.