yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3800
EURO
34,6785
ALTIN
2.402,78
BIST
10.051,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C

BAŞKAN MEHMET GÜREL TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

BAŞKAN MEHMET GÜREL TEBRİKLERİ KABUL ETTİ
17.04.2024 14:33
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, makam görüşmelerine Yalova halkı ile başladı. Belediye çalışmalarını aksatmamak adına sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı ile tebrikleri belirli saat aralığında kabul eden Başkan Mehmet Gürel, Yalova halkı ile bir araya geldi..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Başkan Gürel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrıda, hemşerilerine seslenerek başkanlık makamında bir araya gelmekten mutluluk duyacağını belirtmişti. Belirlenen program doğrultusunda, belediye makamını ziyaret eden vatandaşlar Başkan Gürel’i tebrik ederek talep ve önerilerini iletti. Katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilen halk buluşması kapsamında kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları, makamında misafir eden Başkan Gürel, ziyarette vatandaşlarla yüz yüze görüşerek, talep, öneri ve şikâyetlerini dinledi. Başkan Gürel, gerçekleştirdiği görüşmeler boyunca vatandaşların ilettiği talepleri, yine kendisi not alırken görüşmeye gelen vatandaşlar ise Başkan Gürel’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Yaptığı görüşmelerle ilgili olarak Başkan Gürel, “Yapılması gereken çok işimiz var. Yalova bizden hizmet bekliyor. Bu nedenle çalışmalarımızı aksatmamak adına vatandaşlarımızın tebrik ziyaretlerini gün içerisinde belirli bir saatle sınırlamanın daha doğru olacağını düşündük. Halkımızda bu konuda bize anlayış gösterdi. Sosyal medya üzerinden yaptığımız çağrı sonrasında halkımızın bizlere gösterdiği yoğun ilgi ve katılım beni ziyadesiyle mutlu etti. Bir şehrin ihtiyaçlarını, en iyi şehirde yaşayanlar bilir. Şehrimizin ihtiyaçlarını ve vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini doğrudan görebilme fırsatı elde ettik. Güzel Yalova’mıza dair hoş sohbetler ettik. Yalova Belediyesi olarak kapılarımız tüm hemşerilerimize sonuna kadar açık kalacak” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.