yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0708
EURO
38,0689
ALTIN
2.834,44
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

BAŞKAN GÜREL CHP’NİN DEĞİŞİM KURULTAYI’NDA

BAŞKAN GÜREL CHP’NİN DEĞİŞİM KURULTAYI’NDA
10.09.2024 13:05
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğinde düzenlenen “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı” için Ankara’daydı.

Ankara programıyla ilgili değerlendirmede bulunan Gürel, “Büyük Atatürk’ün bizlere bıraktığı mirasları korumak ve yaşatmak için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Ankara’da ATO Congresium’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğinde düzenlenen ‘İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’na katıldı. Burada bir dizi temasta da bulunan Başkan Gürel, Atatürk’ün mirasına sahip çıkacaklarını bildirdi. Parti kurmaylarıyla da görüşme yapan Gürel, partisinin vizyonu doğrultusunda Yalova’da etkili projeler ve stratejiler geliştireceklerini bildirdi.

YERELDE BAŞLATTIĞIMIZ COŞKU, GENELDE DORUĞA ÇIKACAK’

Kurultayla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Gürel, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerelde başlattığımız coşkulu yürüyüş, genele devam edecek ve Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’mizin birinci partisi olacak. Bizler de, partimizin vizyonu doğrultusunda ülke genelinde olduğu gibi Yalova’mızda da etkili projeler ve stratejiler geliştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

‘BİZLERE BIRAKTIĞI MİRASLARI KORUYACAK VE YAŞATACAĞIZ’

CHP’nin 101. kuruluş yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgâhını ziyaret eden Başkan Gürel, “Atatürk’ün bizlere bıraktığı bu büyük mirasları korumak ve yaşatmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu ziyaret, Atatürk’e olan derin bağlılığımızı ve onun ideallerini yaşatma kararlılığımızı ifade ediyor. Türkiye’mizin aydınlık geleceğine hep birlikte ulaşacağız. Atam, sonsuza kadar izindeyiz!” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.