yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2997
EURO
34,8015
ALTIN
2.407,28
BIST
10.252,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

BAŞKAN CANBAY’A ÖDÜL

BAŞKAN CANBAY’A ÖDÜL
06.11.2023 13:50
0
A+
A-
  • Kent&Başkan Dergisi tarafından yapılan ve tüm Türkiye’yi kapsayan online anket sonuçlarına göre ödül almaya hak kazanan büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları 3 Kasım’da Kayseri’de düzenlenen ödül töreni ile ödüllerini aldı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Kent&Başkan Dergisi tarafından düzenlenen, Kent ve Başkan 2023 Ödülleri kapsamında ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülünü aldı. Kayseri’de düzenlenen Kent ve Başkan 2023 Ödül Töreni’ne Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Onat ile birlikte katıldı. Ödül töreninde milletvekilleri, Türkiye’nin çeşitli il, ilçelerinden belediye başkanları ile davetliler yer aldı. Ödül töreni sonrası konuşan Başkan Canbay, ödülümüzü Subaşı’nda yaşayan tüm vatandaşlara armağan ettiğini söyledi. Canbay, “Subaşı’mızın değerlerini tanıtmak, bilinirliğini arttırmak ve markalaşmasını sağlamak için canla başla çalışıyoruz. Kayseri’de Kent ve Başkan Dergisi’nin düzenlediği ödül töreninde ‘Başarılı Belediye Başkanları’ ödülüne layık görüldük. Onurlandığımız ödülü Kanal 7’nin başarılı spikerlerinden olan Meryem Nas’tan aldık. Subaşı Belediyesi ekibimize ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu büyük ödülü Subaşılı hemşehrilerimize armağan ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.