yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0208
EURO
38,0116
ALTIN
2.827,90
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

BAŞHEKİM YILMAZ GÖREVE BAŞLADI

BAŞHEKİM YILMAZ GÖREVE BAŞLADI
05.09.2024 12:58
0
A+
A-

KARAKUŞ’TAN ÇINARCIK DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET

  • Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, sağlık yöneticileriyle birlikte Çınarcık Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Dr. Cevdet Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Ziyaret esnasında, Çınarcık Devlet Hastanesi’nin mevcut durumu, geleceğe yönelik planları ve sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması konularında geniş kapsamlı bir görüş alışverişi yapıldı. Ziyarete İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş’un yanı sıra, sağlık müdürlüğü yöneticileri, hastane idarecileri ve çeşitli sağlık birimlerinin temsilcileri de katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Dr. Cevdet Yılmaz, başhekimlik görevine başlamasının ardından hayata geçirmeyi planladığı projeleri ve sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik adımlarını paylaştı. Uzm. Dr. Osman Karakuş, Dr. Cevdet Yılmaz’ın başhekimlik görevine atanmasının Çınarcık Devlet Hastanesi için yeni bir başlangıç olduğunu vurgulayarak, “Sağlık hizmetlerindeki kalitenin artarak devam etmesi için elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Çınarcık Devlet Hastanesi, bölge halkı için son derece önemli bir sağlık merkezi konumunda ve buradaki hizmetlerin daha da ileriye taşınması için hep birlikte çalışacağız” dedi.

SAĞLIK HİZMETLERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ İÇİN FİKİR ALIŞVERİŞİ..

Ziyaretin önemli bir bölümünde, Çınarcık Devlet Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinde yaşanan mevcut sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik öneriler üzerinde duruldu. Dr. Cevdet Yılmaz, özellikle poliklinik hizmetlerinin etkinliğinin artırılması, hasta memnuniyetinin yükseltilmesi ve sağlık personelinin motivasyonunun sağlanması gibi konularda yeni projeler geliştirdiğini belirtti. Hastanenin teknolojik altyapısının güçlendirilmesi, acil servis hizmetlerinin daha hızlı ve verimli hale getirilmesi, hasta güvenliğinin artırılması gibi konular da masaya yatırıldı. Uzm. Dr. Osman Karakuş, sağlık çalışanlarının desteklenmesi ve hasta odaklı hizmet anlayışının geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Amacımız, Çınarcık Devlet Hastanesi’ni her anlamda bölgenin en iyi sağlık hizmeti sunan kurumu haline getirmektir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.