yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4398
EURO
34,7333
ALTIN
2.440,94
BIST
9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BAŞARILAR ZİRVE GSK!

BAŞARILAR ZİRVE GSK!
23.01.2022 14:20
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Yalova Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’nün de katılacağı Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda heyecan bugün başlıyor. Mavi-Beyazlı takımımız, organizasyonda A Grubu’nda boy gösterecek. Bu grup maçlarına Tokat ev sahipliği yapacak. Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenecek Erkekler Hentbol A Grubu maçları, Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’nün en sahipliğinde gerçekleştirilecekti. Ancak yayıncı kuruluşun müsabakaları yayınlaması için tribünün tek taraflı olması sebebiyle bu gruptaki maçlar Tokat’a alındı. Zirve GSK de A Grubu karşılaşmalarını Tokat’ta oynayacak. Kadınlarda 20, erkeklerde de 17 takımın katıldığı kura çekimi sonrasında kadınlarda 22-26 Ocak’ta 4 grupta oynanacak karşılaşmalara Mardin, Sivas, Adana ve Yozgat ev sahipliği yapacak. Erkeklerde ise 24-28 Ocak’ta 4 grupta oynanacak müsabakalar; İstanbul, Sivas, Ordu ve Tokat’ta gerçekleştirilecek. İlk iki sırada yer alacak takımlar çeyrek finale adını yazdıracak.

 

Süper Lig takımlarına karşı mücadele edeceğiz..

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi’nde ilimizi temsil eden Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, ilk kez böylesine anlamlı ve büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacaktı. Maçlar da Çınarcık Spor Salonu’nda oynanacaktı. Ancak yayıncı kuruluşun, tribünlerin tek taraflı olması nedeniyle müsabakaların yayınlanmasının zor olduğu düşünülerek A Grubu organizasyonunun ev sahipliği Tokat’a verilmişti. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda da saha içi tribünlerinin bulunması nedeniyle hentbol müsabakası için alan uygun değil. Bu yüzden ilimiz, kupa maçlarına ev sahipliği yapamayacak. Erkekler Hentbol Türkiye Kupası A Grubu maçları, Tokat’ın ev sahipliğinde; Yalova Zirve Gençlikspor, Beykoz Belediyespor, Nilüfer Belediyespor ve Tokat Gençlikspor’un katılımıyla oynanacak. Süper Lig takımlarına karşı mücadele verecek Mavi-Beyazlılar, kupa organizasyonunda ilk ikiye girdiği takdirde çeyrek finale yükselme başarısı gösterecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.