
MELİS ÖĞRETMEN İÇİN BALONLAR GÖKYÜZÜNE BIRAKILACAK
Amansız hastalığa yenik düşerek 30 yaşında hayatını kaybeden Yalovalı öğretmen Melis Yağmur Karabulut’un “balon uçurma” hayali, 12 Temmuz’da ablası tarafından gerçekleştirilecek.
Haber \ Büşra GÜNDÜZ
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gördüğü süreçte amansız hastalığa yenik düşerek 30 yaşında hayatını kaybeden Yalovalı öğretmen Melis Yağmur Karabulut’un yarım kalan hayali, ailesi tarafından yaşatılmak isteniyor. Merhume öğretmen Karabulut’un, hastalıkla mücadele ettiği dönemde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, iyileşmesi halinde “balon uçurtma” etkinliği gerçekleştirmek istediği öğrenildi. Bu hayali hatırlatan ablası Merih Eylem Seskir, kardeşinin isteğini yerine getirmek için anlamlı bir etkinlik planladıklarını duyurdu.
12 TEMMUZ’DA
Seskir, yaptığı açıklamada, “Amansız hastalığı maalesef yenemedi. Bir hayali vardı; iyileşince balon uçurtmak. Ben de onun hatırasını yaşatmak ve hayalini gerçekleştirmek için 12 Temmuz’da, Melis’im 40’ında bu etkinliği yapmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Etkinliğe katılmak veya bilgi almak isteyenler için iletişim numarası da paylaşıldı: 0 546 204 31 10 (Merih Eylem Seskir).

