yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

BALKAN SPOR OYUNLARI EKİBİNDEN TUTUK’A ZİYARET

BALKAN SPOR OYUNLARI EKİBİNDEN TUTUK’A ZİYARET
27.07.2023 12:58
0
A+
A-

BALKAN SPOR OYUNLARI İÇİN GELEN HEYETTEN TUTUK’A ZİYARET

  • Yalova Belediyesi ile Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (Bal-Göç) tarafından organize edilen ‘Balkan Spor Oyunları’ bu yıl 8. kez düzenlenecek. Yalova’ya gelen heyet turnuva öncesi Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’u makamında ziyaret etti.

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Kosova ve Moldova  (Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti) takım kafile başkanları; Başkan Mustafa Tutuk ile gerçekleşecek turnuva ile ilgili görüştüler. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan heyet, günün anısına Başkan Tutuk’a çeşitli hediyeler verdi. Ata sporun gelişmesi adına Yalova’daki turnuvaya 8. kez ev sahipliği yapıldığını kaydeden Tutuk, “Ülkeler arasındaki diyalogun pekişmesini bu tarz etkinlikleri yaparak sağlıyoruz. Bu kapsamda farklı ülkelerden gelen yönetici ve binlerce sporcuyu şehrimizde ağırlıyoruz. Turnuvanın güzel geçeceğine inanıyorum. Kazanan her zaman dostluk olacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.