yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

BAL’DAKİ TEMSİLCİMİZE YENİ SPONSOR

BAL’DAKİ TEMSİLCİMİZE YENİ SPONSOR
18.06.2023 13:03
0
A+
A-

DEMİRHAN’DAN YEŞİLOVA’YA 5 MİLYONLUK DESTEK!

  • Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Ligi’ne katılmaya hazırlanan ve transfer çalışmalarını dört bir koldan sürdüren Yalova Yeşilovaspor’un yeni sponsoru belli oldu.

ADCO İnşaat Sahibi iş insanı Ali Demirhan ile Yeşilovaspor arasında imzalanan protokole göre Demirhan, mavi-yeşilliler iki yıl için 5 milyon TL’lik destek verecek. Ayrıca genç iş insanı, Yeşilova için çeşitli sponsorlar bulma konusunda da katkı sağlayacak.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonunu Yalova Süper Amatör Küme şampiyonu olarak tamamlayan ve yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig arenasında boy gösterecek Yeşilovaspor için anlamlı bir gün yaşandı. Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Yalova Atatürk Stadyumu’nda sponsorluk anlaşması imzalandı.

Mustafa Tutuk da katıldı..

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un da katıldığı ve özellikle sponsorluk görüşmelerinde dışarıdan bizzat destek verdiği imza töreninde ADCO İnşaat Sahibi Ali Demirhan ile Yeşiovaspor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç’la yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldılar.

‘Hedefi profesyonel lig olan bir takıma başarılar diliyoruz’..

Sponsorluk anlaşmasında konuşma yapan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Ben şimdiden Yeşilovaspor’umuza Bölgesel Amatör Ligi’nde başarılar diliyorum. Profesyonel lige çıkacağından hiç şüphem yoktur. Hep birlikte destek olacağız, Yalova Belediyesi de destek olacak. Taraftarlarımızla hep birlikte 3. Lig’de de Allah’ın izniyle yer bulacak. Hedefi profesyonel lig olan bir takıma başarılar diliyoruz. Birlikten güç doğar. Ali Demirhan da küçümsenmeyecek şekilde kulübe katkı sağlayacak. Bizler bir yere kadar getirebiliriz ama değerli işadamlarımız ki Yalçın Oruç başkan da açık açık destekte bulunmuştur. Bu kulüplerimize sahip çıkalım. Bunun sonucunda da takımımız Allah’ın izniyle gururlu bir şekilde 3. Lig’e çıkacaktır” dedi.

‘Desteklerimizi sürekli yapmaya çalışacağız’..

ADCO İnşaat Sahibi İş İnsanı Ali Demirhan ise şunları söyledi: “Yeşilovaspor Kulübü bizim mahallemizin takımı. Yalçın Oruç başkan görevi devraldıktan sonra tırmanışa geçen takım bugün 3. Lig’i zorluyor. Ben inanıyorum ki bu takım Bölgesel Amatör Lig ve 3. Lig’in dışında 2. Lig’de de oynayabilecek kapasiteye sahip. Coğrafi konum olarak; Bursa, İstanbul ve Kocaeli bize yakın. Futbolcuların aradıkları güzel ortam burada. Biz de elimizden geldiği kadar Yeşilovaspor’a, hem Yalova Belediye Başkan’ımız Mustafa Tutuk’un ricası hem de Yalçın Oruç başkanımızın bizimle olan özel ilişkisinden dolayı da inşallah desteklerimizi sürekli yapmaya çalışacağız. Yeşilovaspor taraftarı ve kulübüne başarılar diliyorum.”

‘Her iki tarafa hayırlı olmasını temenni ediyorum’..

Bölgesel Amatör Ligi’nde Yalova’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirten Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç ise “Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve ADCO İnşaat Sahibi Ali Demirhan’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni sezon için teknik kadromuzu tamamladık ve yaptığımız transferlerle çok iyi takım oluşturuyoruz. ADCO İnşaat Sahibi Ali Demirhan ile Yeşilovaspor Kulübü arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının her iki tarafa hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yalova’yı Bölgesel Amatör Ligi’nde en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

5 milyon TL’lik anlaşma..

Diğer yandan konuşmaların sonrasında Ali Demirhan’ın sahibi olduğu ADCO İnşaat’ın, Yeşilovaspor Kulübü’ne 5 milyon TL’lik sponsorluk desteği sağlayacağı sponsorluk anlaşması, Demirhan ve kulüp başkanı Yalçın Oruç arasında imzalandı. 2 yılı kapsayacak 5 milyon TL’lik anlaşmanın dışında iş insanı Ali Demirhan, farklı sponsorluk destekleri konusunda da Yeşilovaspor’a yardımda bulunacağını dile getirdi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.