yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2662
EURO
34,8261
ALTIN
2.430,39
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

BAL’DAKİ RAKİPLERİMİZ GEBZE’DEN

BAL’DAKİ RAKİPLERİMİZ GEBZE’DEN
14.12.2022 17:17
0
A+
A-

 

YALOVASPOR GEBZESPOR’U AĞIRLAYACAK! 

ALTINOVA, GEBZE TAYFUN DEPLASMANINA ÇIKACAK!

  • Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’taki temsilcilerimiz Yalovaspor ve Altınova Belediyespor, ligin 12.haftasında Kocaeli ekipleri Gebze takımlarıyla kozlarını paylaşacaklar.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta temsilcilerimiz Yalovaspor ile Altınova Belediyespor kritik haftaya giriyor. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan yeşil-kırmızılılar, Gebzespor ile seyircisi önünde karşı karşıya gelecek ve şampiyonluk yarışındaki rakibine sürpriz yapmaya çalışacak. Zirve mücadelesindeki Altınova Belediyespor da Yalovaspor’un ateş hattındaki rakiplerinden Gebze Tayfunspor deplasmanında 3 puan arayacak.

Yalovaspor’un en zor maçlarından birisi..

Bu sezon istediği sonuçları alamayan ve son 6 haftadır kazanamayan Yalovaspor, 13.haftada güçlü rakibi Gebzspor’la Yalova’da karşı karşıya gelecek. Üst üste çıktığı 5 müsabakada da rakiplerine boyun eğen yeşil-kırmızılı takımımız, namağlup lidere çelme takmanın hesabını yapıyor. Yalovaspor ile Gebzespor arasında 18 Aralık Pazar günü Yalova Atatürk Stadyumu’nda yapılacak müsabaka saatler 14.00’ü gösterdiğinde başlayacak. Bu zorlu kapışma öncesinde Kocaeli ekibi, 29 puanla namağlup bir şekilde liderlik koltuğunda oturuyor. Yeşil-kırmızılı temsilcimiz Yalovaspor ise 7 puan ve averajla küme düşme potasının 3 puan yukarısında, 12.sırada haftaya girmeye hazırlanıyor.

Altınova, Gebze Tayfun deplasmanında galibiyet kovalayacak..

Öte yandan zirvenin 6 puan gerisindeki Altınova Belediyespor, 13.haftada küme düşme potasındaki zayıf rakibi Gebze Tayfunspor’a konuk olacak. Ligde oynadığı son üç maçı da kazanarak şampiyonluk potasında kendisine yer bulan sarı-yeşilli takımımız, ateş hattında lige tutunma ümidini yavaş yavaş kaybeden Gebze Tayfun deplasmanında hata yapmak istemiyor. Gebze Tayfunspor ile Altınova Belediyespor arasında 18 Aralık Pazar günü Kocaeli Gebze Alaettin Kurt Stadyumu’nda oynanacak maçın başlama saati 14.00. Pazar günkü mücadele öncesinde sarı-yeşilli takımımız, 23 puanla 3.sırada bulunuyor. 4 puandaki Gebze Tayfun da ateş hattı olan 13.sırada yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.