yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

BAL’DAKİ RAKİBİMİZDE ŞOK İSTİFA

BAL’DAKİ RAKİBİMİZDE ŞOK İSTİFA
16.11.2023 14:51
0
A+
A-
  • Yalova Yeşilovaspor ile Altınova Belediyespor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Doğugücü’nde şok istifa yaşandı. Kırmızı-siyahlılarda başkan Yasin Uçkun, yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu.

Sezona 6 milyon TL’lik transfer bütçesiyle başladıklarını ancak transferler tamamlandığında bu rakamın 12,5 milyon TL’ye ulaştığını kaydeden Uçkun, kulüp için harcanan 16,8 milyon TL’nin 11,8 milyon TL’sini kendi cebinden karşıladığını dile getirdi.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta alt sıralardan kurtulmaya çalışan Bursa İnegöl Doğugücü Futbol Kulübü’nde flaş bir gelişme yaşandı. Kırmızı-siyahlı kulübün başkanı Yasin Uçkun, yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini söyledi. Sezona 6 milyon TL’lik transfer bütçesi ile başladıklarını ancak tüm transferlerin sonunda toplam 12,5 milyon TL harcama yaptıklarını kaydeden Yasin Uçkun, 38 kişilik yönetimde 20 kişiyle yola devam edebildiklerini ve yaşanan süreçte mental anlamda yorgunluk içerisinde bulunduğunu dile getirdi.

‘Şuana kadar harcanan 16,8 milyon TL’nin 11,8 milyon TL’sini cebimden karşıladım’..

İnegöl Doğugücü Futbol Kulübü Başkanı Yasin Uçkun, “Sezon başında Bursa Doğugücü Spor olarak büyük bir gurur ve heyecanla yola çıktık. Yolun başında bizlere eşlik eden Teknik Direktör Hüseyin Yoğurtçu hocamızın bizler için oluşturduğu transfer bütçesi 6 milyon TL iken tüm transferlerin sonunda 12.5 milyon TL bütçe ile karşı karşıya kaldık. Şevkimizi kırmadan oynadığımız ilk iki maçta göze çarpan transfer hatalarımız sebebiyle hocamızla yollarımızı ayırarak Teknik Direktör Özcan Sert hocamız ile yola devam kararı aldık.

Bizi başarıya ulaştıracak bir takımın hayalini kurarken ne yazık ki yanlış transferlerimiz sebebiyle ciddi bir maddi bir zarara uğradık. Teknik süreç devam ederken Bursa Doğugücü Spora ait 5 bin m2 alanımızda gelecek nesillere bırakmak, beldemizin gelişimine sosyal bir katkıda bulunmak amacıyla 500 metrekare kapalı sosyal bir tesisi, kafeterya, yönetim binasından oluşan bir spor kompleksi yaptık. Sosyal tesis ile birlikte şuana kadar harcanan 16 milyon 800 bin TL’nin 11 milyon 800 bin TL’sini kendi cebimden karşıladığımı siz kamuoyuna belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

‘Mental bir yorgunluğun içerisindeyim’..

Kulübün menfaatleri doğrultusunda maddi manevi her koşulda kırmızı-siyahlıların arkasında durduğunu kaydeden Yasin Uçkun, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yönetimimizde yaşanılan kopukluklar, sorumluluktan kaçan yönetim kurulu arkadaşlarımız, birkaç yöneticimizi ve beni yalnız ve tek başımıza bıraktı. Yola çıktığımız 38 kişilik yönetim kurulu kadromuzdan sadece 20 kişi ile yola devam edebildik. Yaşanılan bu süreçte mental bir yorgunluğun içerisindeyim. Bu sebeple büyük bir onur duyarak yürüttüğüm Bursa Doğugücü Spor Kulübü başkanlığından ve yönetim kurulu üyeliğimden istifa ediyorum. Kulübümüze daha fazla fayda sağlayacak arkadaşların başa geleceğine tüm kalbimle inanıyorum. Ayrıca 12 Kasım 2023 tarihinde Bandırma Eti spor karşılaşmasından sonra alınan kararlar ve gönderilen hiçbir sporcuyla alakalı bir bilgim ve alakam olmadığını belirtmek isterim. Bugüne kadar bizden her koşulda desteğini esirgemeyen Bursa Doğugücü Spor Kulübü’nün kıymetli taraftarlarına, değerli büyüklerimize ve beraber yürüdüğümüz arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.