yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BAL’DA ZİRVE KOVALAMACASI

BAL’DA ZİRVE KOVALAMACASI
05.12.2023 18:11
0
A+
A-
  • Temsilcilerimiz Yalova Yeşilovaspor ile Altınova Belediyespor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta zirve kovalamacası sürüyor.

Mavi-yeşilli ekibimiz Yeşilova’nın puan kaybettiği haftada temsilcimiz ile lider Nilüfer Belediye Futbol Kulübü arasındaki puan farkı 4’e yükseldi.

  • Üç haftadır galibiyete hasret kalan sarı-yeşilli takımımız Altınova ise Balıkesir deplasmanında Bandırma Etispor’u tek golle devirip üç puana uzandı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta heyecan dolu 8.hafta da geride kaldı. Birbirinden zorlu müsabakaların yapıldığı haftada bir maç golsüz berabere biterken, 3 maçı ev sahibi takımlar, 3 karşılaşmayı da deplasman takımları kazandı. Ligin zirvesindeki Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, namağlup unvanıyla liderliğini korudu. Grubun son sırasında ise Balıkesir Büyükşehir Belediyespor yer aldı.

Lider, Bursa derbisini kazandı..

Grupta şampiyonluğun en güçlü adaylarından Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, sahasında Bursa derbisinde Görükle İpekspor’u ağırladı. Çekişmeli geçen mücadeleyi Pablo Martin Batalla yönetimindeki Nilüfer Belediye FK 2-0’lık skorla kazandı. Bu sonuçla puanını 24’e yükselten Bursa ekibi, namağlup liderliğini sürdürdü. Bir diğer Bursa temsilcisi Görükle İpekspor da 3 puan ve averajla 12.sırada haftayı bitirdi.

Yeşilova, Mustafakemalpaşa’ya diş geçiremedi..

Liderin hemen ensesinde bulunan Yalova Yeşilovaspor, 8.haftada sahasında Mustafakemalpaşaspor Belediye ile kozlarını paylaştı. Çekişmeli geçen mücadelede gol sesi çıkmazken, karşılaşma başladığı gibi 0-0’lık golsüz eşitlikle noktalandı. Bu sezon ilk kez bir karşılaşmada gol atamayan ve bir müsabakası 0-0 sonuçlanan Yeşilovaspor, buna rağmen resmi karşılaşmalarda yenilmezlik serisini 41 maça çıkardı. Mavi-yeşilliler, 20 puanla liderin 4 puan gerisinde namağlup bir şekilde zirve takibini sürdürdü. Mustafakemalpaşa ise 11 puan ve averajla 7.sırada haftayı noktaladı.

Mustafa, Altınova’ya hayat verdi..

Ligde son haftalarda düşüş yaşayıp üç maçlık yenilgi serisiyle karşı karşıya kalan Altınova Belediyespor, bu şanssızlığını Balıkesir deplasmanında kırdı. 8.hafta müsabakaları çerçevesinde Bandırma Etispor’a konuk olan sarı-yeşilliler, rakibini Mustafa Topuz’un tek golüyle 1-0 devirerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Altınova, 10 puan ve averajla 10.sırada yer aldı. 11 puandaki Bandırma Etispor da averajla 6.sırada kendisine yer buldu.

Burhaniye, Sakarya’da kazandı..

BAL 3. Grup’ta zirve yarışını bırakmak istemeyen Burhaniye Belediyespor, 8.haftada Sakarya deplasmanındaydı. Hendekspor’la kozlarını paylaşan Balıkesir temsilcisi, rakibini tek golle devirmesini bildi. Bu kritik galibiyetle kırmızı-beyazlılar, 17 puanla 3.sırada haftaya nokta koydu. 12 puanda kalan Hendekspor da grupta haftayı 5.sırada tamamladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor dibe demirledi..

Grubun en zayıf halkası konumundaki Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Çanakkale’de Bigaspor’a 3-1 boyun eğdi. Bu sonuçla Balıkesir ekibi, 1 puanla ligin son sırasına iyice demir attı. Bu sezonki ilk galibiyetini alan Bigaspor ise 5 puanla 11.basamakta kendisine yer buldu. Haftanın diğer karşılaşmalarında Yeni Çanspor, deplasmanda Arifiye Kalaycıspor’u 4-1 yenerek namağlup unvanını korudu. Doğugücü Futbol Kulübü, seyircisi önünde Karasuspor’u 2-0’la geçerek 3 puana uzandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.