yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

BAL’DA YAKIN TAKİP

BAL’DA YAKIN TAKİP
21.03.2023 15:47
0
A+
A-

ALTINOVA YARIŞI BIRAKMIYOR!

  • Temsilcilerimiz Yalovaspor ile Altınova Belediyespor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta 19.hafta maçları oynandı.

Şampiyonluk kovalayan sarı-yeşilli ekibimiz Altınova, deplasmanda Nişantaşıspor’u tek golle geçerek yarışı bırakmayacağını gösterdi.

 

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu yıl 13.’sünü düzenlediği Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta 19.hafta heyecanı geride kaldı. Birbirinden kritik müsabakaların yapıldığı haftada temsilcilerimiz Yalovaspor ile Altınova Belediyespor, rakiplerine karşı önemli galibiyetler elde etti. Yeşil-kırmızılı takımımız, seyircisi önünde Kocaeli ekibini, sarı-yeşilli temsilcimiz de İstanbul deplasmanında altın değerinde 3 puanı hanesine ekledi.

Yalovaspor 3 puan hasretine son verdi..

Ligde haftalardır galibiyet yüzü göremeyen Yalovaspor, 19.hafta maçları çerçevesinde evinde Kocaeli ekibi Gebze Tayfunspor’la kozlarını paylaştı. Çekişmeli geçen maçta yeşil-kırmızılı takımımız, rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puan hasretine son verdi. Bu sonuçla Yalovaspor, 13 puanla ateş hattının 6 puan yukarısında ve 12.sırada haftayı kapattı. Kocaeli temsilcisi ise 7 puanla küme düşme potasından kurtulamadı.

Altınova ‘altın’ buldu..

Sezona aslında şampiyonluk parolasıyla başlamayan ancak haftalar ilerledikçe aldığı başarılı sonuçlarla biranda kendini zirveye ortak hale getiren Altınova Belediyespor, İstanbul deplasmanında Nişantaşıspor’la karşı karşıya geldi. Sarı-yeşilli takımımız, rakibini 1-0 devirip altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu galibiyetle Altınova, 44 puan ve averajla zirvenin 1 puan gerisinde üçüncü sırada takibini devam ettirdi. Nişantaşıspor da 28 puanla 8.sırada haftayı bitirdi.

Lider hata yapmadı..

Haftalardır zirvede bulunan ancak üst üste puan kayıplarıyla takipçilerinin makası daraltmasını önleyemeyen Gebzespor, sahasında güçlü rakibi Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’nü 3-0’la geçti. Bu sonuçla Kocaeli temsilcisi, 45 puanla liderliğini korudu. 31 puan ve averajlı Bursa ekibi de 7.basamakta haftaya nokta koydu.

İnegöl Kafkas’tan net skor..

Şampiyonluğun bir diğer adayı İnegöl Kafkas Gençlik, seyircisi önünde Kavacıkspor’u 2-0’la uğurladı. Bu galibiyetle yeşil-siyahlılar, 44 puan ve averajla ikinci sırada yer aldı. Haftanın diğer müsabakalarında; Feriköy, İstanbul derbisinde Cankurtaranspor’u tek golle yendi. Düelloya sahne olan mücadelede Osmaniye İstiklalspor-Kullar 1975 Spor karşılaşması 3-3’lük eşitlikle son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.