yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

BAL’DA KRİTİK RANDEVU!

BAL’DA KRİTİK RANDEVU!
18.03.2022 17:47
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

2021-2022 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta yarın kritik bir derbi heyecanı yaşanacak. Yalovaspor, ev sahipliğini yapacağı karşılaşmada Altınova Belediyespor’u ağırlayacak. İki temsilcimizi karşı karşıya getirecek bu 90 dakikadan çıkacak sonuç, Yalova futbol kamuoyunu yakından ilgilendiriyor.

4 Yalova takımını da doğrudan etkileyecek..

Yalovaspor ile Altınova Belediyespor arasındaki derbi, 4 Yalova takımını doğrudan etkileyecek. Matematik hesaplarının birbirine karışacağı BAL’da Yalovaspor, 3. Lig’e yükselirse; Altınova Belediyespor ve Kadıköyspor’un dışında Süper Amatör Küme şampiyonu Tavşanlı Belediyespor da direkt etkilenecek. Yalovaspor üst lige yükseldiği takdirde Altınova Belediyespor, önümüzdeki sezon da doğrudan BAL vizesi alacak. Ligde ateş hattında bulunan Kadıköyspor, mucize şekilde ligde kalırsa bu kez Kırmızı-Siyahlılar, Süper Amatör Küme şampiyonu Tavşanlı Belediyespor ile baraj maçına çıkacak. Ancak sezon sonunda Kadıköy ligden düşerse; bu kez Tavşanlı BAL biletini alacak.

14.00’te ilk santra yapılacak..

Yalovaspor ile Altınova Belediyespor arasında yarın Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadelenin ilk santrası saat 14.00’te yapılacak. Bu karşılaşma öncesinde Yeşil-Kırmızılılar, 34 puanla ikinci sırada yer alıyor. 16 puanlı Sarı-Yeşilliler ise 7.sırada haftaya girmeye hazırlanıyor. Ligin ilk yarısında Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda oynanan maçı Yalovaspor, 3-0’lık skorla kazanmış ve 3 puanın sahibi olmuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.