yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5847
EURO
35,0105
ALTIN
2.462,26
BIST
9.883,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BAL’da kritik haftaya giriliyor

BAL’da kritik haftaya giriliyor
10.03.2022 15:21
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta 15.hafta heyecanı yaşanacak. Yalovaspor, Altınova Belediyespor ve Kadıköyspor’un da yer aldığı grupta Yeşil-Kırmızılılar, şampiyonluk yarışında Ayvalıkgücü’nü yakalaması için derbide Sarı-Yeşilli ekip Altınova Belediyespor’u yenmesi gerekiyor. Yalovaspor ile Altınova arasında 13 Mart Pazar günü Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maç saat 14.00’te başlayacak. Bu karşılaşma öncesi Yeşil-Kırmızılılar, 34 puanla ikinci sırada bulunuyor. Sarı-Yeşilliler ise 16 puanla 7.sırada yer alıyor.

 

Lider, Bigadiç deplasmanında..

Yalovaspor’un 3 puan önünde avantajlı durumda bulunan Ayvalıkgücü Belediyespor, ateş hattındaki Bigadiç Belediyespor’a konuk olacak. İki takım, 13 Mart Pazar günü Balıkesir Bigadiç Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sahasında karşılaşacak. Bu derbi mücadelesi öncesi Ayvalıkgücü, 37 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. 9 puana sahip bir diğer Balıkesir ekibi Bigadiç Belediyespor da küme düşme hattı olan 9.sırada haftaya girmeye hazırlanıyor.

 

Kadıköy, Burhaniye’yi ağırlayacak..

Ligde bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan ve küme düşmesine artık kesin gözüyle bakılan Kadıköyspor, 15.haftada evinde Burhaniye Belediyespor ile karşılaşacak. 13 Mart Pazar günü Amatör Saha 1’de oynanacak maçın başlama saati 24.00. Bu müsabaka öncesinde Kırmızı-Siyahlılar, 3 puanla grupta son sırada. 18 puanlı Burhaniye 6.sırada yer alıyor. Bozcaadaspor-Bigaspor derbisinin oynanacağı haftada bir diğer Balıkesir derbisinde Gönen Belediyespor, evinde Bandırma ETİ Spor ile kozlarını paylaşacak ve grupta 15.hafta sona erecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.