yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5629
EURO
34,7123
ALTIN
2.410,49
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
23°C
Yalova
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

BAL’DA KARA HAFTA!

BAL’DA KARA HAFTA!
08.02.2022 16:35
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta 2021-2022 sezonunun ikinci yarısı, geçtiğimiz hafta sonu yapılan müsabakalarla resmen başladı. Üç Yalova takımının mücadele verdiği grupta temsilcilerimiz, 10.haftada rakiplerine boyun eğdi ve bu sezon ilk kez üç Yalova takımı da aynı haftada yenildi.

 

Yalovaspor’a büyük şok..

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Yalovaspor, 10.haftada seyircisi önünde ilk devrede deplasmanda 2-0 yendiği Bozcaadaspor ile kozlarını paylaştı. Yeşil-Kırmızılılar, rakibi karşısında topla daha çok oynayan taraf olmasına rağmen yakaladığı net fırsatları bir türlü değerlendiremedi. 3 topu da direkten dönen Yalovaspor, Çanakkale temsilcisine hiç kimsenin beklemediği bir şekilde 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla temsilcimiz, 22 puanda kaldı ve averajla üçüncü sıraya geriledi. 9 puana yükselen Bozcaada ise 8.sırada kendisine yer buldu.

 

Altınova üstünlüğünü koruyamadı..

BAL’daki bir diğer temsilcimiz Altınova Belediyespor, evinde Burhaniye Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Yeşilliler, 1-0 öne geçtiği mücadelede güçlü rakibine 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Bu mağlubiyetle Altınova, 11 puan ve averajla 7.sıraya geriledi. 13 puana yükselen Burhaniye de 5.sıraya yerleşti.

 

Kadıköy’de değişen bir şey yok..

Ligin ilk yarısını son sırada tamamlayan Kadıköyspor, ikinci devreye de ligin dibinde başladı. Kırmızı-Siyahlılar, Balıkesir’de Gönen Belediyespor’a konuk oldu. Ligin ilk devresinde Yalova’da golsüz berabere kaldığı rakibine deplasmanda tek golle boyun eğen Kadıköy, kötü gidişatını devam ettirdi. Bu sonuçla Kırmızı-Siyahlılar, 3 puanla son sıradan kurtulamadı. 17 puandaki Gönen Belediyespor da dördüncü basamakta haftayı bitirdi.

 

Ayvalıkgücü duraklamalarda güldü..

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Ayvalıkgücü Belediyespor, Bandırma ETİ Spor deplasmanında 3 puanı duraklamalarda bulduğu gollerle elde etti. Zorlu karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Ayvalıkgücü, 27 puanla en yakın rakipleri Bigaspor ve Yalovaspor’a 5 puan fark atarak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Haftanın diğer maçında Bigaspor, evinde Bigadiç Belediyespor’u 2-1 devirip 22 puan ve averajla ikinci sıraya yükseldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.