yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2342
EURO
34,7625
ALTIN
2.460,09
BIST
10.334,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BAL’DA ALTINOVA ZİRVE YARIŞINI BIRAKMIYOR!

BAL’DA ALTINOVA ZİRVE YARIŞINI BIRAKMIYOR!
06.12.2022 14:43
0
A+
A-

BU LİGİN FAVORİSİ YOK

 

  • Temsilcilerimiz Yalovaspor ile Altınova Belediyespor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta 10.hafta heyecanı yaşandı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta 10.hafta mücadeleleri oynandı. Birbirinden kritik ve bir o kadar da önemli karşılaşmaların olduğu haftada temsilcilerimizden Yalovaspor kaybederken; Altınova Belediyespor ise kazanmasını bildi. Ligin zirvesinde büyük çekişme yaşanmaya devam ediyor. İnegöl Kafkas Gençlikspor, evinde Cankurtaran’a takıldı ve liderlik için büyük yara aldı. Rakibinin puan kaybettiği haftada Gebzespor ise zirvede puan farkını 4’e yükseltti. Alt sıralarda da tıpkı zirvede olduğu gibi çekişme var. Yalovaspor’un şimdilik ateş hattının yukarısında yer aldığı grupta küme düşme potasını ise Gebze Tayfunspor ile Akhisar Demirspor oluşturdu.

Yalovaspor tek golle mağlup..

BAL 14. Grup’taki temsilcilerimizden Yalovaspor, 10.haftada saha ve seyircisi önünde Kocaeli ekibi Değirmenderespor’u ağırladı. Kıran kırana geçen zorlu kapışmada yeşil-kırmızılı takımımız, rakibinin ilk yarıda kaydettiği gole cevap veremedi ve 90 dakikayı 1-0’lık yenilgiyle noktaladı. Bu sonuçla Yalovaspor, 7 puanda kaldı ve averajla tehlikeli bölgenin hemen yukarısında, 12.sırada haftayı bitirdi. Yeşil-siyahlı ekip Değirmenderespor ise 17 puanla 7.basamakta kendisine yer buldu.

Altınova güle oynaya..

Zirve yarışındaki ekibimiz Altınova Belediyespor, 10.haftada Bursa deplasmanına çıktı. Akhisar Demirspor’a konuk olan sarı-yeşilli takımımız, rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Bu galibiyetle Altınova, 20 puanla 3.sırada yer aldı ve zirvenin 6 puan gerisinde takibini sürdürdü. Akhisar Demirspor, 10.haftayı da yenilgiyle kapayıp puansız bir şekilde son sıradan kurtulamadı.

Gebze rahat nefes aldı..

Öte yandan ligin namağlup lideri Gebzespor, 10.hafta müsabakaları kapsamında ateş hattındaki Gebze Tayfunspor’u 3-0’lık net skorla geçmesini bildi. Bu sonuçla Gebze, rakiplerinin puan kaybettiği haftada 26 puanla ve 4 puanlık bir farkla liderlik koltuğunda rahat nefes aldı. Grubun bir diğer namağlup takımı İnegöl Kafkas Gençlik, evinde Cankurtaranspor’la golsüz berabere kaldı. 22 puandaki Bursa temsilcisi, lider Gebzespor’un da kazanmasıyla zirvenin 4 puan gerisine düştü. 18 puandaki İstanbul ekibi Cankurtaranspor da averajla haftayı 5.sırada tamamladı. Zirve yolunda puan kaybeden bir başka takım Feriköy, İstanbul derbisinde Osmaniye İstiklalspor’la 1-1 berabere kaldı. Feriköy, 19 puanla 4.sıraya geriledi.

Nişantaşı ve Kullar galip..

Ligin iddialı takımlarından Nişantaşıspor, deplasmanda Kavacıkspor’u 4-2’lik skorla devirerek 18 puan ve averajla 6.sıraya yerleşti. Kocaeli temsilcisi Kullar 1975 Spor, evinde zor geçen karşılaşmada Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’nü 2-1 devirip 3 puanı kaptı. Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta 11.hafta maçları, 11 Aralık Pazar günü oynanacak.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.