yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BAL BELİRSİZLİĞİ!

BAL BELİRSİZLİĞİ!
15.07.2022 12:39
0
A+
A-

 

 

Temsilcilerimiz Yalovaspor ile Altınova Belediyespor’un da yer alacağı Bölgesel Amatör Ligi’nde yeni sezonla ilgili herhangi bir gelişme yaşanmazken; belirsizliğini koruyan bu organizasyonun hangi tarihte başlayacağıyla ilgili herhangi bir somut adım şimdilik atılmadı.

 

Onur ERDİK

 

Bu yıl 13’sü düzenlenecek Bölgesel Amatör Ligi’nde 2022-2023 sezonunun ne zaman başlayacağıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’ndan şuana kadar herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Temsilcilerimiz Yalovaspor ve Altınova Belediyespor’un da BAL arenasına çıkacağı bu organizasyonla ilgili kulislerde farklı senaryolar konuşuluyor

Ekim beklentisi hakim..

Bölgesel Amatör Ligi’nde yeni sezonla ilgili kulislerde en çok yaygın olan, maratonun Ekim ayında başlayacağı konusu. TFF’den henüz bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken; herhangi bir gelişmenin de olmadığı gelen bilgiler arasında. Türkiye’nin dört bir yanından illerin temsilcilerinin yer alacağı 2022-2023 sezonu BAL organizasyonu için başvurular geçtiğimiz günlerde start almıştı.

9 bölge ve 27 grupta oynanmıştı..

Diğer yandan Bölgesel Amatör Ligi’nde geride bıraktığımız 2021-2022 sezonu, 9 bölgede ve 27 grupta 80 ilden 260 takımın katılımıyla tamamlanmıştı. 2 bin 128 grup, 27 play-off ve 84’ü de baraj olmak üzere toplam 2 bin 239 karşılaşmanın oynandığı Bölgesel Amatör Ligi’nde Muş 1984 Muşspor, Eynesil Belediyespor, Arguvan Belediyespor, Kepez Belediyespor, Amasya 1968 Futbol Kulübü, Sapanca Gençlikspor, Bulvarspor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, play-off müsabakalarının ardından TFF 3. Lig’e yükselmişti.

Yalova 2 takımla temsil edilecek..

Bu arada Yalova, yeni sezonda 2 takımlar Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edilecek. Geçen sezon Yalovaspor’un 3. Lig’den düşmesi nedeniyle 3 takımın yer aldığı BAL’da yeşil-kırmızılılar, normal sezonu ikinci sırada bitirince şampiyonluk şansını kaçırmıştı. Kadıköyspor’un küme düşme potasından kurtulamayıp yerel lige düştüğü organizasyonda Altınova Belediyespor da üç Yalova takımı arasında ikinci olarak tekrar BAL biletini cebine koymuştu. İlimiz, yeni sezonda Yalovaspor ve Altınova Belediyespor’un katılımıyla 2 takımlı bir şekilde Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edilmiş olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.