yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3992
EURO
34,5896
ALTIN
2.386,86
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

BAKAN URALOĞLU’NDAN YALOVA BELEDİYESİ’NE ZİYARET

BAKAN URALOĞLU’NDAN YALOVA BELEDİYESİ’NE ZİYARET
31.12.2023 13:15
0
A+
A-

 

Haber \ Esin KAYA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Yalova’da Sanmar Altınova Tersanesi’nde yapımı tamamlanan ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü filosuna katılacak ‘Kurtarma 17’ ve ‘Kurtarma 18’ römorkörlerinin teslimi dolayısıyla düzenlenen törene katılmak üzere Yalova’ya geldi. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk programları süresince Bakan Uraloğlu’na eşlik etti. Düzenlenen programa; Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Sanmar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem Seven, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Kıran, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Mustafa Bankaoğlu ve kurum müdürleri ile diğer davetliler katıldı. Törende konuşma yapan Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin denizlerinde daha güvenli bir geleceğe doğru atıldığını ifade ederek, yeni römorkörlerin filoya hayırlı olmasını diledi. Konuşmasının ardından Bakan Uraloğlu, programda bulunan protokol üyeleri ile birlikte römorkörleri incelemede bulundu. Bakan Uraloğlu, törenin ardından protokol üyeleri ve Yalova Altınova Tersane Girişimcileri üyeleri ile toplantıda bir araya geldi.

Bakan Uraloğlu, Başkan Tutuk’u ziyaret etti

Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Yalova’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Yalova Belediyesi’ni de ziyaret ederek Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile bir araya geldi. Bakan Uraloğlu’nun Yalova Belediyesi ziyaretine; Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Şahin ve Bahaddin Erbay, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ve diğer protokol üyeleri katıldı. Yalova Belediyesi girişinde çiçeklerle karşılanan Bakan Uraloğlu, ardından Başkan Tutuk ile birlikte makam odasına geçti. Başkan Tutuk, Bakan Uraloğlu’na göreve geldiği günden bugüne kadar Yalova’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Yalova’da özellikle alt ve üst yapıda gözle görülür çalışmalara imzalar atıldığına değinen Tutuk, verilen desteklerden ötürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Uraloğlu’na teşekkürlerini sundu. Tutuk, yapılan ve yapılması hedeflenen proje ve hizmetlerle ilgili de Bakan Uraloğlu’na istişarede bulundu. Ziyaretin sonunda Başkan Tutuk, Bakan Uraloğlu’na Yalova Yürüyen Köşk temalı çini vazo hediye etti.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.