yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

 BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ İL DİVANI YAPILDI

 BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ İL DİVANI YAPILDI
11.12.2022 15:58
0
A+
A-

 

 

  • Bağımsız Türkiye Partisi Yalova İl Teşkilatı’nda il divanı heyecanı yaşandı..

 

Haber / Büşra GÜNDÜZ

Programa partinin il teşkilat üyeleri, yeni üyeler ve gönüllü üyeler katıldı. Programda konuşan İl Başkanı Yüksel Durak, “Genel Başkanımızı toplum içerisinde temsil etmek hepimizin vazifesi. Projesi olan, programı olan çözümü olan Türkiye’nin en genç genel başkanına sahibiz. Toplumda karşılığı olan bir genel başkan ve toplum bu genel başkana oldukça ilgi duyuyor. İnşallah bu genç genel başkanla Türkiye siyaseti yepyeni bir noktaya evrilecek. Halkımızım problemlerine inandırıcı çözümler üretmek için yollardayız. Her biriniz bulunduğunuz yerin Hüseyin Baş’ı olmak zorundasınız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

‘Partiye ilgi büyük’..

Programda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Ender Karabulut ise, “Genel Başkanımız Hüseyin Baş’ın toplumda her söylediği karşılık buldu. Her taraftan Hüseyin Baş’ın tazyikle ekranlara çıkması istendi ve birçok programcı da alttan gelen tazyikle Hüseyin Baş’ı ekranlara taşıdı. Türkiye’nin her yerinde partiye büyük bir ilgi var. Türkiye’de her tarafta artık Hüseyin Baş gündem. Sosyal medyada Hüseyin Baş birinci sırada izlenme ve tıklanma rekorları kırmaktadır. Her tarafta Prof. Dr. Haydar Baş’ı ve Genel Başkanımız Hüseyin Baş’ı gündem etmek teşkilat olarak vazifemizdir. Sahada olacağız. Genel Başkanımızın bu çıkışına paralel, Yalova olarak bizlerde sahada olmak halk ile beraber olmak mecburiyetindeyiz. İnşallah halkımız bize teveccüh etti ve etmeye devam etmektedir. Genel Başkınımızın salladığı bu meyve ağacına örtü serip bu meyveleri toplamakta bizim vazifemizdir” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.