yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

AŞK DOLU İNDİRİMLER SİZİ BEKLİYOR

AŞK DOLU İNDİRİMLER SİZİ BEKLİYOR
12.02.2024 13:58
0
A+
A-

Star Avm‘nin romantik dokunuşlarla dolu mağazası olan 7AdımdaAşk, kış sezonunda sürprizle geliyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Aşkın ve romantizmin adresi olan mağaza, müşterilerine yüzde 50’ye varan indirimlerle kucak açıyor. Kış sezonunun soğuk günlerinde sıcacık bir hediye arayışında olanlar için harika bir fırsat sunan 7AdımdaAşk mağazası, birbirinden özel ürünleriyle dikkat çekiyor. Sevgililer Günü’ne özel romantik hediyelerden, sıcacık kışlık giysilere kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan mağaza, indirimli fiyatlarla alışveriş keyfini arttırıyor.

AŞKLA ZERAFETİN BULUŞTUĞU NOKTA..

Deri ayakkabı, çanta, kemer, cüzdan ve pos halılar hem ayağınıza hem evinize şıklık ve zarafet katan 7 Adımda Aşk ayakkabı mağazası kış sezonuna içinizi ısıtacak indirimlerle merhaba diyor. Yarım asrı aşan tecrübesiyle ve hakiki deri ürünleriyle kalitesinden ödün vermeyen 7 Adımda Aşk Ayakkabı Mağazası Yalova Star AVM’de sizleri indirim şölenine davet ediyor. Yıl sonuna kadar devam edecek indirim kampanyasında erkek bayan ayakkabılarda cüzdan kemer ve çantalarda çok uygun fiyatlar ve 2. yıla özel 1. üründe yüzde 25, 2. üründe yüzde 50’ye varan indirimler sizleri bekliyor. Kredi kartına peşin fiyatına taksit imkanı ve avantajlar sunuluyor.

7ADIMDAAŞK..

Star Avm ziyaretçileri, bu indirimli dönemde aşk dolu hediyeleri sevdikleriyle buluşturmanın keyfini çıkarabilirler. Ancak unutmayın, bu özel indirim fırsatı sınırlı bir süre için geçerli. Yani acele edin ve sevdiklerinize sıcacık bir jest yapmak için 7AdımdaAşk mağazasına uğrayın. Aşk dolu alışverişler sizi bekliyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.