
Yalova’nın Armutlu ilçesinde etkili olan aşırı yağışların ardından, yağışların sona ermesi ve benzer afetlerin yaşanmaması temennisiyle kurban kesilip dualar edildi.
Haber / Zeynep TAŞTAN
Armutlu’da etkili olan aşırı yağışların ardından yapılan kurban kesimi, belediyenin paylaşımıyla duyuruldu. Armutlu Belediyesi, “Armutlu’muza geçmiş olsun” başlığıyla yaptığı açıklamada, yağışların sona ermesi ve ilçenin afetlerden korunması için dua edildiğini bildirdi.
BELEDİYEDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Belediyenin açıklamasında, “İlçemizde etkili olan aşırı yağışların ardından, yağışların sona ermesi ve benzer afetlerin yaşanmaması temennisiyle kurban kesilerek dualar edildi” ifadelerine yer verildi. Yağışlardan etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletildiği paylaşımda, “Rabbimiz edilen duaları kabul eylesin; ilçemizi ve vatandaşlarımızı her türlü afetten muhafaza eylesin. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” denildi.

