yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

ARMUTLU’DA NOSTALJİK SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

ARMUTLU’DA NOSTALJİK SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR
09.07.2023 14:17
0
A+
A-
  • Armutlu Belediyesi, geleneksel hale gelen Açık Hava Nostaljik Sinema Günleri’ni 16-17 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenliyor. İskele Otopark’ında gerçekleştirilecek olan ücretsiz etkinlikte eski yaz sinemalarının nostaljisi yaşatılacak.

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Armutlu Belediyesi, vatandaşlara yaz akşamlarında sinema keyfi yaşatmak için Açık Hava Nostaljik Sinema Günleri’ni başlatıyor. 2 gün boyunca devam edecek olan etkinlikte, Türk sinemasının unutulmaz filmleri izleyenlerle buluşacak. 16 Temmuz 2023 Cumartesi günü Adile Naşit, Münir Özkul ve Tarık Akan’ın başrollerini paylaştıkları Bizim Aile, 17 Temmuz 2023 Pazar günü ise Hababam Sınıfı filmleri gösterilecek. Etkinliğe katılmaya davet eden Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, “Armutlu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliklerden biri de Açık Hava Nostaljik Sinema Günleri. Bu etkinlikle hem eski yaz sinemalarının nostaljisini yaşatmak hem de Türk sinemasının klasikleşmiş filmlerini izlemek istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bu etkinliğimize bekliyoruz” dedi. Film gösterimlerinde sinemaların olmazsa olmazı patlamış mısır da izleyenlere ikram edilecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.