yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Açık
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

ANNE DOSTU HASTANE ÜNVANI ALDILAR

ANNE DOSTU HASTANE ÜNVANI ALDILAR
21.07.2023 14:53
0
A+
A-
  • Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anne sağlığı hizmetlerinin niteliğini ve niceliğini artırarak anne adaylarının güvenli ve kaliteli doğum hizmetine ulaşmalarını sağlamak amacı ile yapılan çalışmalar sonucunda ‘Anne Dostu Hastane’ ünvanı almaya hak kazandı..

 

Haber/ Zeynep TAŞTAN

2011 yılında Bebek Dostu olan hastane, Ağustos 2022 yılında taşınma süreci ile beraber yeni hastane binasında birçok yeni ve özellikli birimin açılması için çalışmalarına hız verdi. Anne Dostu Hastane süreci ile beraber hastane içerisinde hekimler ve ebeler başta olmak üzere tüm personele kurum içi eğitimler verildi. Hastane içerisinde gerekli düzenlemeler ve çalışmalar yapıldı. Tüm hastane çalışanları süreç ile ilgili detaylı bilgilendirildi. Ayrıca gebelerin doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemle ilgili konularda bilgi sahibi olmaları ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak amacıyla hizmet veren gebe okulunda da faaliyetlere devam edildi. Çalışmalar sonucu hastanenin birçok birimi, Bakanlık tarafından görevlendirilen ekip tarafından değerlendirilerek kriterlerin tamamının yerine getirildiği gözlemlendi ve Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi ‘Anne Dostu Hastane’ ünvanı almaya hak kazandı. Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: “Bu süreçte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. İyiki varsınız. Yeni açılacak özellikli birimler ile vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Tüm ekibimiz ile beraber insan odaklı bir hastane olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda arkadaşlarımız ile beraber çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.