yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3719
EURO
34,6959
ALTIN
2.391,33
BIST
10.164,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

ANADOLUSPOR’DAN SES GETİREN HAMLE

ANADOLUSPOR’DAN SES GETİREN HAMLE
15.08.2023 13:35
0
A+
A-

ŞAMPİYON HOCA İLE ANLAŞMA TAMAM!

  • Yalova 1. Amatör Küme’nin yeni ekiplerinden Anadoluspor’da flaş gelişme yaşandı. Sarı-siyahlılar, bir süredir görüştüğü Yalçın Tekin Çetin’le anlaşma sağladı.

Geçen sezon Kurtköyspor’u namağlup şampiyon yaparak bordo-yeşillileri Süper Amatör Küme’ye çıkaran, 1877 Üvezpınarspor’u da 2. Amatör’den 1. Amatör’e yükselten tecrübeli teknik adam, yeni sezonda Anadoluspor’un başında olacak.

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonunda Yalova 2. Amatör Küme B Grubu’nda 10 maçta 27 puan toplayan ve tek yenilgiyle 1. Amatör Küme’ye adını yazdıran Anadoluspor’da geçtiğimiz günlerde göreve gelen yeni yönetim, ses getiren hamle yaptı. İsmail Çakır başkanlığındaki sarı-siyahlılarda yönetim, bir süredir Yalçın Tekin Çetin’le görüşüyordu. Sezon bittikten sonra ilk olarak Kurtköyspor’la anlaşan ancak Yalovalı iş insanı Ali Demirhan’ın Trendyol 1. Lig takımlarından Tuzlaspor’u alma girişimleri sonrasında İstanbul temsilcisinin teknik heyetine dahil olan Çetin, kulübü satın alma işlemlerinden vazgeçilmesiyle rotasını tekrar Yalova’ya çevirdi. Spora verdiği katkılarla bilinen Ali Demirhan, geçtiğimiz günlerde yeni projelerde Yalçın Tekin Çetin’e de görev vereceklerini açıklasa da tecrübeli teknik adam, Yalova 1. Amatör Küme takımlarından Anadoluspor’la anlaşma sağladı.

Önümüzdeki günlerde çalışmalar başlayacak..

Öte yandan yeni sezon için Yalçın Tekin Çetin’le anlaşan Anadoluspor’da transfer çalışmaları da önümüzdeki günlerde başlayacak. Yeni ve genç yönetimin görev aldığı sarı-siyahlılar, teknik direktör Yalçın Tekin Çetin’in raporları doğrultusunda transfer görüşmelerini yapacak. İç ve dış transferde gerçekleştirilecek görüşmelerin ardından sarı-siyahlılar, yeni sezon için kadrosunu şekillendirecek.

‘Her iki tarafa da hayırlı olsun’..

Yeni yönetimiyle iş başında olan Anadoluspor’da başkan İsmail Çakır, “Geçtiğimiz günlerde yeni göreve gelen yönetim kurulumuz ile birlikte yeni sezondan itibaren yeni hedeflerle Yalova futbol kamuoyunun karşısında olacağız. Teknik direktörlük konusunu ilk olarak çözüme kavuşturduk. İlimizin tecrübeli ve geçen sezonun en başarılı teknik adamlarının başında gelen Yalçın Tekin Çetin hocamızla yapılan görüşmelerde neticeye ulaştık. Hocamız yeni sezonda Yalova Anadoluspor’un teknik direktörü olarak görev yapacak. Kendisine bizlerle olacağı için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Anlaşma her iki tarafa da hayırlı olsun. İnşallah yeni sezonda şampiyon olarak Süper Amatör Küme’ye yükseleceğiz” şeklinde konuştu.

‘İlgi ve projeleri hoşuma gitti’..

Tecrübeli çalıştırıcı Yalçın Tekin Çetin ise “Bir süredir Anadoluspor yönetimiyle görüşüyorduk. Kendileri hedeflerini ve projelerini anlattılar. Bana olan ilgileri ve projeleri hoşuma gitti. Böylesine genç isimleri kulüplerimizin yönetimlerinde görmek gerçekten çok güzel. İnşallah bizlere duyulan güveni boşa çıkarmayıp 2023-2024 sezonunda Yalova 1. Amatör Küme’de şampiyon olup Süper Amatör Küme’ye yükseliriz” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde kongre yapılmıştı..

Bu arada Yalova Anadoluspor’da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre sonrasında yeni yönetim belli olmuştu. İsmail Çakır’ın başkanlığını yapacağı sarı-siyahlıların yönetiminde Yahya Güneş, Selim Bakır, Faruk Aygün, Doğan Bal, Burak Seyitoğlu, Uğur Karakaya ve Orhan Kılıç gibi isimler bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.