yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

ALTINOVA’YA 10 NUMARA TAKVİYE

ALTINOVA’YA 10 NUMARA TAKVİYE
05.10.2022 16:02
0
A+
A-

 

  • Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Altınova Belediyespor’un antrenmanına çıktı. Teknik heyetin hediye ettiği 10 numaralı formayı sırtına geçiren Başkan Oral, sarı-yeşillilerin antrenmanına katıldı.

 

Haber / Onur ERDİK

Altınova Belediyespor ile idmana çıkan Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, kondisyonu ve tekniği ile göz doldurdu. Başkan Dr. Oral, Bölgesel Amatör Ligi’nde iddialı olan Altınova Belediyespor teknik ekip ve sporculara baklava ikramında da bulunarak, kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon diledi. ‘Sporda Marka Kent Altınova’ sloganı ile her branşta yüzlerce sporcu ile mücadele eden Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, sezonun ilk maçına galibiyetle başlayan takımın antrenmanına ziyarette bulundu. Teknik heyetin 10 numaralı forma hediye ettiği Başkan Dr. Metin Oral, formasını giyerek idmana çıktı. Genç sporcularla ısınma ve kondisyon çalışmasına eşlik eden Başkan Dr. Oral, performansı ile göz doldurdu. Başkan Dr. Oral, çift kale taktik ve teknik çalışmada da hünerlerini sergiledi. Oldukça başarılı bir performans sergileyen Oral, teknik heyet ve sporculardan alkış aldı. Sezonun ilk karşılaşmasında Yalovaspor’u 3-1 yenerek lige galibiyetle başlayan futbol takımını tebrik eden Başkan Dr. Oral, teknik ekip ve sporculara baklava ikramında da bulunarak, kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon diledi.

‘Milli takımlar seviyesine yükselen sporcularımız var’çç

Spora çok önem verdiklerini açıklayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Bugün tesisleşmeden alt yapıya, her branşta yaptığımız çalışmaların meyvelerini topluyoruz. Futbol, güreş, voleybol, basketbol, tekvando ve diğer branşlarda ulusal düzeyde başarılar elde ediyoruz. Milli Takımlar seviyesine yükselen sporcularımız var. Her gün bir turnuva ve yarışmadan madalya haberleri almanın mutluluk ve ayrıcalığını yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

‘İnşallah uluslararası alanda duyuracağız’..

Başkan Dr. Oral, “Gerçek bir spor kenti olan Altınova’da başarının formülü; bizlere inanan, çocuklarına destek olan aileler ve pes etmeden ter döken çocuklarımız ve gençlerimiz. Altınova’mızın adını önümüzdeki süreçlerde inşallah uluslararası alanda duyuracağız” ifadelerini kullandı. BAL 14 Grup’ta mücadele eden Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, sezon başı kampı dahil olmak üzere her zaman maddi ve manevi olarak kendilerine tam destek veren Başkan Dr. Metin Oral’a sporcular adına teşekkür ederek, “Spora bu kadar önem ve destek veren bir başkana sahip olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.