yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4983
EURO
34,7275
ALTIN
2.406,29
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

ALTINOVALI PEHLİVANLAR DUALARLA UĞURLANDI

ALTINOVALI PEHLİVANLAR DUALARLA UĞURLANDI
06.07.2023 16:06
0
A+
A-
  • Altınova Belediyesi Güreş Takımı, 662. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerine dualarla uğurlandı.

 

Haber \ Esin KAYA

Genç sporculara başarılar dileyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kırkpınar’da dereceler beklediklerini ifade etti.

Tören düzenlendi

Altınova Belediyesporlu pehlivanlar, Edirne’ye hareket etmeden önce Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti. Burada yapılan tören sonunda sporcular dualarla Kırkpınar’a uğurlandı. Altınova Belediyesporlu pehlivanlar için Altınova Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen törene; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok ve yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, iş insanı Yüksel Kahriman, Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii İmamı Kemalettin Kaya ve vatandaşlar katıldı.

“Hedef, kürsü yapmak”

Kırkpınar’a çok iyi hazırlandıklarını ve hedeflerin çeşitli boylarda kürsü yapmak olduğunu dile getiren Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Kaan Kaya ve Burak Kaya, “Takımımızın genel durumu gayet iyi. Çok iyi bir çalışma programıyla bu dev organizasyona hazırlandık. Bize desteklerini esirgemeyen Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral ve meclis üyelerine, Kulüp Başkanımız Sedat Ok ve yönetimine teşekkür ederiz” dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.