yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Açık
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

ALTINOVALI ÇOCUKLAR TATİLE KERMESLE GİRDİ

ALTINOVALI ÇOCUKLAR TATİLE KERMESLE GİRDİ
21.01.2024 17:38
0
A+
A-

Altınova ilçesinde çocukları Vakıfbank İlkokulu’na giden anneler, eğitime destek kermesi düzenledi.

 

Haber \ Esin KAYA

Altınova Belediyesi kapalı pazar yerindeki kermesi ziyaret eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, küçük de olsa okullarına katkı için bir araya gelen tüm velilere teşekkür etti.

Büyük ilgi gördü

Altınova Belediyesi kapalı pazar alanı, Vakıfbank İlkokulu Okul Aile Birliği’nin düzenlendiği kermese ev sahipliği yaptı. Çocuklarının eğitim gördüğü okula destek sağlamak için kolları sıvayan Okul Aile Birliği üyesi anneler, evlerinde hazırladıkları pasta, börek, tatlı gibi yiyecekleri kurdukları stantta satışa sundu. Kermes hem alışverişe gelen vatandaşlar hem de pazarcı esnafından büyük ilgi gördü. Okul öğrencilerinin de kermese akın etmesiyle pazaryeri adeta şenlik alanına döndü.

Okula katkı

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da kermesi ziyaret edip, hem stantta görev alan okul aile birliği üyeleriyle sohbet etti hem de alışveriş yaparak okula destek sağladı. Okul Aile Birliği’nin talebi üzerine kapalı Pazar alanında stant kurulduğunu dile getiren Başkan Oral, “Okul Aile Birliği’ndeki bayanlarımız, yaptıkları el emeklerinin vatandaşımızla buluşmasını sağlıyorlar. Küçük de olsa okula bir katkı sağlamış oluyorlar. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Emek harcayan, aile birliğindeki tüm üyelerimize, velilerimize, hocalarımıza, öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.