yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

ALTINOVA’DAN DEPREM BÖLGESİNE İLK SEVKİYAT

ALTINOVA’DAN DEPREM BÖLGESİNE İLK SEVKİYAT
07.02.2023 11:25
0
A+
A-

 

  • Altınova Belediyesi, tüm imkânlarıyla deprem bölgesi için seferber oldu. Altınova Belediyesi tarafından ilçede başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar büyük destek verdi..

 

Haber / Esin KAYA

Altınova’dan deprem bölgesine ilk olarak bir tır, bir iş makinesi ve acil kurtarma aracı ile 3 itfaiye personeli ve 2 operatör bölgeye uğurlandı.

Dualarla uğurlandı..

Altınova itfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu, itfaiye personelleri İskender İnce, Hasan Basri Ekşi ve 2 operatör ile araçlar deprem belgesine törenle gönderildi.

Bu çerçevede Altınova Belediyesi ile Çınar Nakliyat Firması işbirliğiyle bir tır ve iş makinesi, Altınova Belediyesi’ne ait çift kabinli acil kurtarma aracı ve 3 itfaiye personel ile 2 operatör deprem bölgesine dualarla uğurlandı.

Personel ve araçlar Altınova İlçe Müftüsü Ümit Kartal’ın dualarıyla; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve belediye meclis üyeleri, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri, Çınar Nakliyat Sahibi Bekir Çınar, Altınova Belediyesi ALBEL Genel Müdürü Temel Baş ve daire amirlerince deprem bölgesine uğurlandılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.