yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2670
EURO
34,7523
ALTIN
2.400,32
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
21°C
Yalova
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

ALTINOVA’DA BÜYÜK COŞKU

ALTINOVA’DA BÜYÜK COŞKU
14.03.2023 17:12
0
A+
A-
  • Ligin 18.haftasında geriye düştüğü maçta lider Gebzespor’u 2-1 devirerek rakibiyle arasındaki puan farkını 1’e düşüren Altınova Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor.

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Altınova Belediyespor, 18.hafta maçında seyircisi önünde Gebzespor’la kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen müsabakada ilk yarıyı 1-0 geride bitiren sarı-yeşilli takımımız, ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-1’lik skorla devirdi ve zirveyle arasındaki puan farkını 1’e düşürdü.

‘Beklediğimiz bir sonuçtu’..

Karşılaşmanın ardından Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediyespor Kulübü Başkanı Sedat Ok ve sarı-yeşillilerin tecrübeli çalıştırıcısı Abdurrahman Güneş, önemli açıklamalarda bulundu. Altınova Belediye Başkanı Oral, “Futbolcu kardeşlerimize galibiyetten dolayı teşekkür ederiz. İnşallah yolumuza kayıpsız bir şekilde devam edeceğiz. Geriye düştüğümüz anda bile ümitsizliğe kapılmadık. Kazanmayı istiyorduk. Beklediğimiz bir sonuçtu” dedi.

‘Ligi yeniden şekillendirdik’..

Altınova Belediyespor Kulübü Başkanı Sedat Ok ise şunları söyledi: “Biz bütün maçlarımızı iyi oynuyoruz. Çocukları tebrik ediyoruz. Gebze’nin baktığımızda büyük bir camia. Ancak bu sezon kazandığı maçlara bakıyoruz; yaklaşık 10 maçı penaltıdan bulduğu gollerle kazandı. Bu ligin en iyi top oynayan takımı Altınova. İnşallah bir üst lige çıkacağız. Aldığımız bu galibiyetle ligi yeniden şekillendirdik diyebiliriz.”

‘Yolun sonu inşallah şampiyonluk olur’..

İyi bir takım olduklarını ve bunu her zaman söylediklerinin altını çizen Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, şu ifadelere yer verdi: “Bizim takımımız iyi, bunu her zaman biliyor ve söylüyorduk. Talihsiz puan kayıpları yaşadık. Gebzespor karşısında da aslında galip geleceğimize inanıyorduk. Ligin ilk yarısında deplasmanda rakibimize penaltıdan yediğimiz golle mağlup olmuştuk. Altınova Belediyespor olarak bu ligin en iyi kadrolarından birine sahibiz. Sezon başında düşük bütçeyle kurduğumuz bu takım, BAL’da iyi işlere imza atıyor ve atmaya da devam edecektir. Grubun en iyi futbol oynayan takımıyız. Bundan sonra yolun sonu inşallah şampiyonluk olur. Yalova’mızdan 33. Lig’de en az bir tane profesyonel takım olması gerekiyor. Konum itibariyle baktığımızda da diğer Yalova temsilcimiz Yalovaspor’un önünde daha avantajlı konumda ve şampiyonluğa daha yakınız. İnşallah sezon sonunda d 3. Lig’de Yalova’mızı temsil eden bir Altınova Belediyespor oluruz. Bütün Yalova’nın, futbol camiasının bize destek vermesi lazım. Biz puan farkını 1’e düşürdük. Bundan sonra zor maçlarımız var. Önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız. Allah’ın izniyle iyi maçlar çıkarıp kazanacağımıza inanıyorum. Aynı disiplinle ve performansla devam ettiğimiz sürece, yolun sonunun şampiyonluk olacağını düşünüyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.