yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

‘ALTINOVA TERSANELERİ GURURUMUZDUR’

‘ALTINOVA TERSANELERİ GURURUMUZDUR’
23.02.2022 16:07
0
A+
A-

 

 

 

 

Haber / Esin KAYA

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile birlikte Altınova Tersane Bölgesinde kurulu bulunan Özata Tersanesi’ni ziyaret etti.

‘Önemli katma değer’..

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile birlikte Altınova Tersane Bölgesinde kurulu bulunan Özata Tersanesi’ni ziyaret etti. Özata Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven ile görüşen Milletvekili Akyol, “Altınova tersanelerinin ilimize ve ülkemize sağladığı katma değer oldukça önemlidir” dedi.

‘Gurur kaynağımız’..

Vergi Haftasının kutlandığını hatırlatan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Altınova’mızda dünya markası tersanelere sahip olmaktan gururluyuz. Tersanelerimiz, ülke ekonomisine ve istihdama katkısı ile göğsümüzü kabartmaktadır. Özellikle ilçemizdeki tersaneler, vergi sıralamalarında üst sıralarda yere almaktadır. Bu da bizim için gurur kaynağıdır” diye konuştu.

‘Dünya denizcilik camiasında tanınıyoruz’..

Altınova Tersane Bölgesinde inşa edilen gemilerin büyük çoğunluğunun Norveç, İzlanda, İngiltere, Fransa, Danimarka, Kanada, İrlanda, Rusya gibi ülkelere ihraç edildiğini vurgulayan Özata Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven, “Yatırımlar, şirketimiz ve bölge tersaneleri tarafından yapılmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetlerimizin değerli destekleri ile sektörümüz yatırımcıları ve çalışanlarının inanç ve gayretleri sayesinde dünya denizcilik camiasında tanınan ve tercih edilen gemi inşa bakım ve onarım bölgesi haline gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.