yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

ALTINOVA SON NEFESTE

ALTINOVA SON NEFESTE
08.03.2023 16:57
0
A+
A-

BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ!

  • Altınova Belediyespor, ligin 17.hafta mücadelesinde İstanbul deplasmanına çıktı. Sarı-yeşilli takımımız, Osmaniye İstiklalspor’u duraklamalarda bulduğu penaltı golüyle 2-1 devirerek çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci devresinde öne geçen Altınova, kalesinde golü gördü. Ancak duraklamalarda bulduğu penaltı golüyle ekibimiz sahadan 2-1’lik galibiyet ve 3 puanla ayrıldı.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Altınova Belediyespor, 17.hafta müsabakaları kapsamında İstanbul’da Osmaniye İstiklalspor’la kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen iki formda takımın mücadelesinde goller ikinci 45 dakikada geldi. Mustafa Bayramoğlu ile öne geçen Altınova’ya karşılığı Ali Berkin Şenol verdi. Ancak 90+7’de Muhammed Uğur Kalço’nun penaltısı temsilcimize hayat verdi ve sarı-yeşilliler şampiyonluk yarışına tutundu.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı..

İstanbul Bakırköy Belediye 2 Nolu Sahada oynanan maçta Mücahit Karakurt, Koray Doğansoy ve Melih Kaya hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı ve taraflar, gol için birbirlerinin kalelerine yüklenseler de ilk 45 dakikada ne Osmaniye İstiklalspor ne de Altınova Belediyespor’un ataklarından sonuç çıkmadı ve taraflar, soyunma odalarına golsüz eşitlikle gittiler.

Son dakikada güldük..

Golsüz biten ilk yarının ardından ikinci devreye istekli başlayan Altınova, 69.dakikada Mustafa Bayramoğlu’nun golüyle 1-0 öne geçti. Ancak bu golden 9 dakika sonra temsilcimiz, Akli Berkin Şenol’un golüne engel olamadı ve skor 1-1’e geldi. Mücadele bu skorla bitecek derken; 90+7.dakikada sarı-yeşilliler penaltı kazandı. Kazanılan penaltı vuruşunda Muhammed Uğur Kalço, meşin yuvarlağı ve kaleciyi ayrı köşelere gönderip Altınova’yı yeniden öne geçirdi. Maçta başka gol olmadı ve temsilcimiz, zorlu İstanbul deplasmanından evine 2-1’lik galibiyet ve 3 puanla döndü. Bu sonuçla Altınova, 38 puan ve averajla zirveyle arasındaki 4 puanlık farkı koruyup üçüncü sırada haftayı tamamladı. Osmaniye İstiklalspor ise 23 puan ve averajla 9.sırada kendisine yer buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.