yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4202
EURO
34,8115
ALTIN
2.399,48
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

ALTINOVA PUANI KAPTI

ALTINOVA PUANI KAPTI
11.10.2022 16:36
0
A+
A-

 

Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta ikinci hafta heyecanı geride kaldı. Birbirinden zorlu müsabakaların yapıldığı haftada zirve el değiştirirken; Altınova Belediyespor, sahasında 1 puana razı oldu. Yalovaspor ise Bursa’dan eli boş dönüp yine siftah yapamadı.

 

Onur ERDİK

 

BAL’da 14. Grupta ikinci haftada 7 karşılaşma oynanırken; futbolseverler birbirinden güzel gollere tanıklık ettiler. Sezona derbi zaferiyle başlayan Altınova, geriye düştüğü maçta şampiyonluk adaylarından İnegöl Kafkas Gençlik’le yenişemedi ve 1 puanı kaptı. Geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran Yalovaspor ise bu sezona kötü giriş yaptı. Yeşil-kırmızılılar, son olarak Bursa’da Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’ne 3-0 yenilmekten kurtulamadı.

Gebze liderliğe yerleşti..

Ligin ikinci hafta müsabakaları kapsamında Gebzespor, sahasında Osmaniye İstiklalspor’u ağırladı. Kocaeli ekibi, mücadeleden 2-0’lık net skorla galip ayrılırken; 6 puan ve averajla da liderlik koltuğuna yerleşti. Osmaniye İstiklal, ikinci hafta sonunda da puanla tanışamadı. Haftanın diğer maçlarında; Cankurtaran, ilk haftanın lideri Kavacık’ı 3-0 mağlup ederek 6 puan ve averajla ikinci sırada kendisine yer buldu.

Altınova puanla tamamladı..

BAL’daki temsilcilerimizden Altınova Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde güçlü rakibi Bursa İnegöl Kafkas Gençlik’le karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçın ilk devresi golsüz sona erdi. İkinci devrenin ortalarında geriye düşen Altınova, hemen reaksiyon gösterip beraberliği yakaladı ve 90 dakika 1-1 tamamlandı. Bu sonuçla Altınova, 4 puan ve averajla 5.sırada haftayı kapattı. Aynı puandaki İnegöl ekibi ise averajla 4.sırada yer aldı.

Yalovaspor kayıplarda..

Lige 3-1’lik Altınova yenilgisiyle başlayan Yalovaspor, Bursa’da umduğunu bulamadı. Yeşil-kırmızılılar, Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’ne 3-0 mağlup oldu ve ikinci hafta sonunda da puanla tanışamadı. Bu sonuçla Yalovaspor, puansız bir şekilde 13.basamakta haftayı kapattı. İlk galibiyetini alan Nilüfer Belediye FK de averajla 9.sırada kendisine yer buldu. Grubun diğer maçlarında; Gebze Tayfunspor, deplasmanda Akhisar Demirspor’u 3-2 yendi. Nişantaşıspor da evinde Değirmenderespor’u tek golle geçti. Düelloya sahne olan mücadelede Kullar 1975 Spor ile Feriköy, 2-2 berabere kaldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.