yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3631
EURO
34,6632
ALTIN
2.391,94
BIST
10.189,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

ALTINOVA PES ETMİYOR

ALTINOVA PES ETMİYOR
13.12.2022 15:15
0
A+
A-

 

ZİRVEYLE FARK 6 PUAN!

  • Temsilcilerimiz Yalovaspor ile Altınova Belediyespor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta 11.hafta maçları tamamlandı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta 11.hafta müsabakalarının heyecanı yaşandı. Birbirinden kritik karşılaşmaların oynandığı haftada temsilcilerimizden Altınova Belediyespor kazanırken; Yalovaspor ise haftayı yenilgiyle noktaladı.

Altınova sonradan açıldı..

Şampiyonluk şansını devam ettiren Altınova Belediyespor, 11.haftada seyircisi önünde Kavacıkspor’u ağırladı. Sarı-yeşilliler, rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etmesini bildi. Bu sonuçla Altınova, 23 puanla zirvenin 6 puan gerisinde üçüncü sırada haftayı tamamladı. Kavacık ise 7 puan ve averajla 11.sıradahaftayı kapattı. İlk yarının bitimine iki hafta kala sarı-yeşilli takımımız Altınova, Gebzespor ve İnegöl Kafkas Gençlikspor’la birlikte şampiyonluk yarışı içerisinde bulunuyor.

Yalovaspor yine kayıplarda..

Ligde haftalardır galibiyete hasret olan Yalovaspor, İstanbul deplasmanında şeytanın bacağını kırmak için sahaya çıktı. Ancak yeşil-kırmızılı takımımız, Osmaniye İstiklalspor’a 3-0 boyun eğdi. Bu sonuçla üst üste 5.yenilgisini alan Yalovaspor, 7 puan ve averajla küme düşme potasının bir basamak üstünde, 12.sırada kendisine yer buldu. İstanbul ekibi de 17 puan ve averajla 9.basamakta yer aldı.

Lider tek golle kazandı..

Şampiyonluk adaylarından namağlup Gebzespor, sahasında Feriköyspor’la karşı karşıya geldi. Golsüz devam eden müsabakanın son bölümlerindeki golle Kocaeli ekibi, maçtan 1-0 galip ayrılmasını bildi. Bu sonuçla Gebzespor, 29 puanla en yakın rakibi İnegöl Kafkas Gençlikspor’un 4 puan önünde ve zirvedeki yerini korudu. 19 puanda kalan Feriköy de 11.haftayı 5.sırada geçti.

İnegöl Kafkas ilk yarıda işi bitirdi..

Grubun bir diğer namağlup takımı İnegöl Kafkas Gençlikspor, deplasmanda Değirmenderespor’a konuk oldu. Bursa temsilcisi, ilk yarıda bulduğu gollerle Kocaeli’nden 3 puanı 2-0’lık galibiyetle elde etti. Bu sonuçla İnegöl Kafkas, 25 puanla zirvenin 4 puan gerisinde ve ikinci sırada haftaya nokta koydu. Haftanın diğer maçlarında; Nişantaşıspor, evinde Gebze Tayfunspor’a karşı zorlanmasına rağmen 90 dakikayı 1-0 galip tamamladı. Nilüfer Belediye Futbol Kulübü de yine Akhisar Demirspor’u tek golle yendi. Kullar 1975 Spor da deplasmanda Cankurtaranspor’u 3-0 mağlup ederek evine 3 puanla döndü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.