yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

ALTINOVA PES ETMİYOR

ALTINOVA PES ETMİYOR
09.03.2023 14:46
0
A+
A-
  • Temsilcilerimiz Yalovaspor ile Altınova Belediyespor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta hafta içi mesaisi yaşandı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu yıl 13.’sünü düzenlediği Bölgesel Amatör Ligi’nde hızlandırılmış program kapsamın hafta içi mesaisinin heyecanı vardı. 14. Grup’taki ekiplerimizden Altınova Belediyespor da 17.haftada zorlu İstanbul yolculuğundan altın değerinde 3 puanla evine döndü. Yalovaspor ise haftayı dinlenerek hükmen galibiyetle noktaladı.

Altınova son düzlükte yarışı kazandı..

Şampiyonluk potasında bulunan Altınova Belediyespor, Osmaniye İstiklalspor’a konuk oldu. Çekişmeli geçen mücadelenin ilk yarısı golsüz biterken; ikinci devrede temsilcimiz 1-0 öne geçti. Ancak sonlara doğru skor 1-1’e geldi. Sarı-yeşilliler, duraklamaların son dakikasında bulduğu penaltı golüyle müsabakadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Abdurrahman Güneş yönetimindeki Altınova, 38 puan ve averajla zirvenin 4 puan gerisinde takibine devam etti. Osmaniye İstiklalspor da 23 puan ve averajla 9.sırada haftayı bitirdi.

Yalovaspor oynamadan kazandı..

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yalovaspor, 17.haftada maç yapmadı. Yeşil-kırmızılı takımımız, ligden çekilen Akhisar Demirspor karşısında 3-0 hükmen galip ilan edildi ve oynamadan kazandığı haftanın ardından 10 puanla küme düşme potasının bir basamak yukarısına ve 12.sıraya yükseldi.

Lider zorlandı..

İlk yenilgisini geçtiğimiz hafta sonunda evinde Cankurtaranspor’a karşı alan Gebzespor, hafta içi mesaisinde zorlansa da hata yapmadı. Kocaeli ekibi, yine taraftarı önünde bu kez Nişantaşıspor’la karşı karşıya geldi. 1-0 öne geçtiği maçta 10 kişi kalan rakibinin golüne engel olamayan Gebzespor, galibiyet golüne uzanıp 90 dakikadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Kocaeli temsilcisi, 42 puanla liderliğini devam ettirdi. 25 puandaki Nişantaşıspor da 8.sırada haftaya nokta koydu.

Kafkas penaltılarla güldü..

Şampiyonluk yarışındaki bir diğer takım İnegöl Kafkas Gençlik, ecel terleri döktüğü ve geriye düştüğü maçta Kullar 1975 Spor’u evinde son ikisi penaltıdan olmak üzere 3-2 devirdi ve 3 puanı kaptı. Bu sonuçla Bursa temsilcisi, 38 puan ve averajla ikinci sıradaki yerini de korudu. Haftanın diğer karşılaşmalarında; Değirmenderespor, sahasında Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’ne 3-0 boyun eğdi. Feriköy de İstanbul derbisinde Kavacıkspor’u zorlanmadan 3-0 mağlup etti. Haftanın kapanış müsabakasında Cankurtaranspor, seyircisi önünde Gebze Tayfunspor’u 3-2 ile geçti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.