yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2967
EURO
34,7113
ALTIN
2.408,54
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

ALTINOVA NAZARA GELDİ

ALTINOVA NAZARA GELDİ
01.11.2022 13:39
0
A+
A-

TEMSİLCİLERİMİZ BİR KAZANDI BİR KAYBETTİ

YALOVASPOR SERİYE BAĞLADI

 

  • Temsilcilerimizin de yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta 5.hafta heyecanı yaşandı. Birbirinden zorlu müsabakaların yapıldığı haftanın ardından Feriköy, averajla liderlik koltuğuna yerleşti.

Ligde kötü gidişe Akhisar Demirspor deplasmanında dur diyen Yalovaspor, 5.haftada seyircisi önünde Kavacıkspor’la kozlarını paylaştı. 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada yeşil-kırmızılı takımımız, rakibini son dakikalarda bulduğu gollerle 3-2 devirip çok önemli bir zafere imza attı.

  • Gruptaki bir diğer ekibimiz Altınova Belediyespor ise Gebze deplasmanından eli boş döndü. Sarı-yeşilli takımımız, rakibinin penaltı golüne engel olamayınca zorlu 90 dakikayı 1-0 kaybederek bu sezonki ilk yenilgisini aldı.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta 5.hafta mücadeleleri oynandı. Zirvenin el değiştirdiği haftada temsilcilerimiz ise haftayı bir galibiyet ve bir mağlubiyetle noktaladı. Alt sıralardan kurtulma savaşındaki Yalovaspor, seyircisi önünde muhteşem bir geri dönüşe imza atarak 3 puana uzandı. Şampiyonluk yarışındaki Altınova Belediyespor ise seyircisiz oynanan maçta Gebzespor’a tek golle boyun eğerek bu sezonki ilk mağlubiyetini almış oldu.

Harika bir geri dönüş..

Ligin ilk haftalarında kötü sonuçlarla alt sıralarda kalan Yalovaspor, yükselişini evinde sürdürdü. İstanbul ekibi Kavacıkspor’u ağırlayan yeşil-kırmızılı takımımız, kıran kırana mücadeleye sahne olan karşılaşmada 2-0 geriye düştü. Ancak savaşı bırakmayan temsilcimiz, önce farkı 1’e düşürdü. Son dakikalara geride giren ekibimiz, duraklama dakikalarına girilirken skoru eşitledi. Uzatmalarda ise galibiyet golüne ulaşan Yalovaspor, harika bir geri dönüşle rakibini 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla yeşil-kırmızılılar, 6 puan ve averajla 9.sıraya kadar yükseldi. Aynı puandaki Kavacıkspor da averajla 8.basamakta haftayı bitirdi.

Altınova tek golle yenildi..

BAL’ın en tecrübeli takımlarının başında gelen Altınova Belediyespor, 5.haftada Kocaeli deplasmanına çıktı. Seyircisiz oynanan maçta Gebzespor’a konuk olan sarı-yeşilli takımımız, ilk yarısı golsüz biten maçın ikinci devresinde kalesindeki penaltı golüne engel olamadı. Böylece ligdeki ilk yenilgisini alan temsilcimiz, 10 puan ve averajla 5.sıraya geriledi. 11 puana ulaşan Gebzespor ise üçüncü sıraya yükseldi.

Yeni lider Feriköy..

Öte yandan ligin 5.haftasında zirve el değiştirdi. Cankurtaranspor, sahasında Nişantaşıspor’a tek golle boyun eğince liderlik koltuğunu da kaybetti. 10 puanda kalan İstanbul temsilcisi, averajla 4.sıraya geriledi. Bir diğer İstanbul ekibi Nişantaşıspor da 7 puan ve averajla 7.sıraya yerleşti. Liderin kaybettiği haftada Feriköy, seyircisi önünde alt sıralarda bulunan Gebze Tayfunspor’a acımadı. İstanbul temsilcisi, sahadan 5-1’lik farklı skorla galip ayrılarak 13 puan ve averajla grubun yeni lideri oldu. 3 puanda kalan Kocaeli ekibi de 13.sırada haftayı noktaladı. Grubun şampiyonluk adaylarından İnegöl Kafkas Gençlik, evinde Akhisar Demirspor’a acımadı ve 90 dakikayı 5-0 galip tamamladı. İnegöl Kafkas Gençlik, ligde 13 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor. Akhisar Demirspor ise puansız bir şekilde son sıraya demirlemiş durumda. Haftanın diğer maçlarında; Osmaniye İstiklalspor, sahasında Nilüfer Belediye Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı. Kullar 1975 Spor ise Değirmenderespor deplasmanında 1-0’lık şok bir yenilgi aldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.