yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
23°C

ALTINOVA MI?   TAVŞANLI MI?

ALTINOVA MI?   TAVŞANLI MI?
06.04.2022 15:27
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

2021-2022 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta 3 Yalova takımı yer almıştı. Bir önceki sezonun ardından 3. Lig’den düşen Yalovasor’un yanı sıra Altınova Belediyespor ve Kadıköyspor da BAL’da Yalova adına yarışan diğer ekipler olmuştu. Kadıköyspor’un ligin son iki sırada bitirip küme düşmesi kesinleşti. Altınova’nın önümüzdeki sezon da direkt bir şekilde BAL’da yer alabilmesi için, Yalovaspor’un şampiyon olarak play-off karşılaşmalarının ardından 3. Lig’e yükselmesi gerekiyordu.

Yalovaspor şampiyon olamayınca işler değişti..

Geride bıraktığımız hafta sonunda evinde Ayvalıkgücü Belediyespor’la golsüz berabere kalan yeşil-kırmızılı takımımız, şampiyonluğu rakibine kaptırmış ve dolayısıyla 3. Lig’e çıkma şansını kaçırmıştı. BAL vizesi alabilmek için Yalovaspor’un üst lige çıkmasını bekleyen Altınova Belediyespor’un bütün hesapları alt üst oldu. Yeşil-kırmızılılar şampiyon olamayınca adeta işler değişti.

Tavşanlı’yla baraj maçı oynayacak..

Yalovaspor’un BAL’da kalıp önümüzdeki sezon yine bu organizasyonda mücadele verecek olmasının ardından Kadıköyspor’un da Süper Amatör Küme’ye düşmesiyle ilimizi Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edecek ikinci takım henüz netlik kazanmadı. Altınova Belediyespor, 2022-2023 sezonunda da BAL’da yer alabilmek için baraj maçı oynayacak. Yalova Süper Amatör Küme’yi şampiyon tamamlayan Tavşanlı Belediyespor ile play-out karşılaşmasında kozlarını paylaşacak Altınova, büyük bir olasılıkla Yalova Atatürk Stadyumu’nda yapılacak müsabakadan çıkacak sonuca göre BAL’a katılıp katılmayacağı netlik kazanacak.

Tavşanlı, tarihi fırsatı değerlendirmek istiyor..

Süper Amatör Küme’de mutlu sona ulaşan ve ipi göğüsleyen Tavşanlı Belediyespor, ayağına gelen tarihi fırsatı değerlendirmek istiyor. Mavi-beyazlılar, BAL’ın gediklisi Altınova Belediyespor’la oynayacağı maçı şimdiden düşünmeye başladı. Normal sezonun ardından o haftayı takiben oynanacak play-out mücadelesinde Tavşanlı, sarı-yeşillilere karşı sürpriz yapmayı hedefliyor. Altınova Belediyespor ile Tavşanlı Belediyespor arasında oynanacak maçı kazanacak takım, önümüzdeki sezon Yalovaspor’la birlikte ilimizi Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.