yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3425
EURO
34,8475
ALTIN
2.378,29
BIST
10.262,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

ALTINOVA KRİTİK SINAVDA

ALTINOVA KRİTİK SINAVDA
15.09.2023 14:20
0
A+
A-

SONU TUR OLSUN!

  • Vetraco Altınova Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turunda Tekirdağ deplasmanında şans arayacak.

Sarı-yeşilli takımımız, Çorluspor 1947 ile kupada üst tura çıkabilmek için karşı karşıya gelecek.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Vetraco Altınova Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda sahne alıyor. Abdurrahman Güneş yönetimindeki sarı-yeşilliler, kupada ön eleme turu müsabakaları kapsamında Tekirdağ’da Çorluspor 1947 ile kozlarını paylaşacak. Temsilcimiz, rakibini devirmeyi planlıyor.

15.30’da başlayacak..

Çorluspor 1947 ile Vetraco Altınova Belediyespor arasında yarın Tekirdağ Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saatler 15.30’u gösterdiğinde start alacak. Zorlu kupa mesaisi için temsilcimiz, bugün Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine giderek maç için kampa girecek.

‘Hedefimiz tur atlamak’..

Çorlu ile oynayacakları maça değinen Vetraco Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, “Ziraat Türkiye Kupası’nda önemli maç bizi bekliyor. Rakibimiz iyi bir takım, biz de iyi bir kadroya sahibiz. Elimizden gelen mücadelenin en iyisini ortaya koyup, Çorlu deplasmanında kazanmak istiyoruz. Hedefimiz tur atlamak. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

Taraftarlar maça gidecekler..

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turunda Çorluspor 1947 ile Tekirdağ’da karşılaşacak Vetraco Altınova Belediyespor’da taraftarlar da bu zorlu maç için sarı-yeşilli ekibimizin yanında olacaklar. Takımlarını tribünden destekleyecek Yalovalı futbolseverler için ücretsiz araç kaldırılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.