yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

ALTINOVA KONGREYE GİDİYOR

ALTINOVA KONGREYE GİDİYOR
07.07.2023 14:13
0
A+
A-
  • Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Vetraco Altınova Belediyespor, yeni spor yasası nedeniyle olağanüstü genel kurul toplantısı yapacak. Başkanlık seçiminin de gerçekleştirileceği sarı-yeşillilerde tek listeyle seçime gidilecek.

İş insanı Yüksel Kahriman’ın tek listeyle gidilecek seçimde başkanlığına kesin gözüyle bakılırken; kongre sürecinin ardından sarı-yeşillilerde transferin de tamamlanmasıyla 2023-2024 sezonu açılışı 17 Temmuz Pazartesi günü yapılacak.

Onur ERDİK

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek Vetraco Altınova Belediyespor’da kongre heyecanı yaşanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 14.’sü düzenlenecek Bölgesel Amatör Ligi’ne en çok katılım sağlayan takımların başında gelen ve yeni sezonda iddialı olan Altınova, lig maratonu öncesi kongresini yapacak.

Yeni başkan Yüksel Kahriman olacak..

9 Temmuz Pazar günü akşam saatlerinde Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’ndaki kulüp tesislerinde yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısıyla birlikte sarı-yeşillilerde başkan değişikliğine de gidilecek. Yeni spor yasasında kulüplerin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlanmasından dolayı gerçekleştirilen kongreler kapsamında Vetraco Altınova Belediyespor da olağanüstü genel kurul toplantısını yapıp bu süreci tamamlayacak. Öte yandan sarı-yeşilli kulüpte başkanlık seçimi yapılacak. Tek liste ile gidilecek seçimde iş insanı Yüksel Kahriman’ın, Vetraco Altınova Belediyespor’un yeni başkanı olacağı öğrenildi. Yaklaşık 20 yıldır sarı-yeşillilerde başkanlık görevini yürüten Sedat Ok’un, yeni dönemde yönetimde görev alacağı kaydedildi.

Yeni sezona açılışı 17 Temmuz’da..

Bu Altınova Belediyespor’da kongre sürecinin tamamlanması sonrasında 2023-2024 sezonu açılışı, 17 Temmuz Pazartesi günü yapılacak. Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda yeni futbol sezonunu açacak sarı-yeşillilerin antrenman ve kamp programı, teknik ekip tarafından belirlenecek. İç ve dış transfer görüşmelerini sürdüren Vetraco Altınova Belediyespor’un 4-5 oyuncuyla daha görüştüğü ve kadronun 25 kişiye tamamlanmasıyla transferin tamamlanacağı da öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.