yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI

ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
26.07.2024 18:04
0
A+
A-

Haber \ Esin KAYA

Altınova Kent Konseyi olağan genel kurul toplantısı, Altınova Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirildi. Kongreye Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, Yalova Kent Konseyi Başkanı, Subaşı Sözlü Tarih Çalışma Grubu Başkanı Zeki Gürsu, kamu kurum kuruluş daire amirleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

‘HAYIRLI OLSUN’

Kongrede açılış konuşmasını yapan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “Altınova Kent Konseyi’nde emeği geçen önceki dönem Başkanımız Ali Yurt’a teşekkür ederiz. Yeni Altınova Kent Konseyi görevini devralacak arkadaşlarımız ile uyumlu çalışarak, ilçemizin geleceği için önemli kararları beraber alacağız. Yeni yönetime hayırlı olsun” dedi.

‘DESTEĞE HER ZAMAN HAZIRIM’

Altınova’ya hizmet etmekten her zaman onur duyduğunu ve her zaman desteğe hazır olduklarını söyleyen önceki dönem Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, “Bizler görevimizi tamamladık ve gençlerimize destek olmak amacıyla kenara çekildik. Fakat gençlerimizin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Altınova Kent Konseyi’nin yeni yönetimini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

‘İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ’

Altınova Kent Konseyi ile Yalova Kent Konseyi’nin sürekli iletişim halinde olacağını belirten Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, “Kent Konseyleri illerimiz ve ilçelerimiz için önemli bir faktördür. Bizler de görev alanlarımızda kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ile sürekli iletişim halinde olacağız. Projeler noktasında fikir alışverişinde bulunacağız. Altınova Kent Konseyi seçilen Başkanımız Ercan Palaşoğlu ve yürütme kuruluna hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

‘İLÇEMİZ ADINA GÜZEL PROJELER HAZIRLAYACAĞIZ’

Altınova Kent Konseyi Başkanı seçilen ve Altınova için her zaman elini taşın altına sokacağını belirten Altınova Kent Konseyi Başkanı Ercan Palaşoğlu, “Görevi bize layık gören herkese teşekkür ediyorum. Altınova Kent Konseyi’nde emeği geçen önceki dönem Başkanımız Ali Yurt’a emekleri için teşekkür ediyoruz. Bizler yeni yöntemimiz ile birlikte ilçemiz adına güzel işler ve projeler yapacağımıza inanıyoruz. İlçemize hayırlısı olsun” dedi.

Altınova Kent Konseyi Başkanı seçilen Ercan Palaşoğlu’nun yürütme kurulu üyeleri ise Recep Tunç, Mehmet Sait Özgüneş, Erdi Turna, Fatma Akgün, Alihan Sevinç, Gülşah Coşkuner, İlknur Bayraktar’dan oluştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.