yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4919
EURO
34,6865
ALTIN
2.395,63
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

ALTINOVA ESNAFI İFTARDA BULUŞTU

ALTINOVA ESNAFI İFTARDA BULUŞTU
19.04.2023 14:37
0
A+
A-

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçedeki esnaflarla iftar yemeğinde bir araya geldi..

 

Haber \ Esin KAYA

Altınova Belediyesi Konferans ve Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, belediye meclis üyeleri, esnaf ve aileleri katıldı.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN..

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan iftarda konuşan Başkan Oral, toplu iftarların vatandaşların birlik, beraberlik, paylaşma duygularını arttırdığını ve birlikte oruç açmanın huzur ve mutluluğunu yaşattığını söyledi. Masaları tek tek dolaşan Başkan Oral, “Allah bu güzel birliği ve beraberliği daim etsin. Bizler, gücünü birliğinden alan bir milletiz. Bin yıllardır var olmamızın sebebi kardeşliğimiz, dayanışmamız, beraberliğimizi, birlikte bu coğrafyada millet olarak yaşamamızdır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.